ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Δευτέρα, Αυγούστου 01, 2016

Ρίο 2016: Απόπειρα βιασμού στο Olympic Park - Πυροσβέστες έκλεψαν την αποστολή της Αυστραλίας [φωτο]


rio olympic park 1-8-2016Δεν έχουν τέλος τα σκάνδαλα που "σκάνε" το ένα πίσω από το άλλο στη Βραζιλία λίγες μόλις ημέρες πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο. Μετά τις αποκαλύψεις για τα γυρίσματα ταινίας πορνό σε Ολυμπιακές εγκαταστάσεις που προκάλεσαν σάλο, δύο νέες υποθέσεις έρχονται στο φως για να αμαυρώσουν...
το παγκόσμιο αθλητικό event πριν ακόμα ξεκινήσει. Οι νέοι "πονοκέφαλοι" για τους διοργανωτές των Ολυμπιακών αγώνων και τις Βραζιλιάνικες αρχές αφορούν μία απόπειρα βιασμού μέσα στο Olympic Park με θύμα μία γυναίκα πυροσβέτη και επίδοξο βιαστή έναν φύλακα ασφαλείας (!) και ένα κρούσμα κλοπής από πυροσβέστες σε βάρος της Ολυμπιακής αποστολής της Αυστραλίας.


Για τις δύο υποθέσεις, το sport24.gr αναφέρει τα εξής σε ρεπορτάζ του: 
Δεν λένε να σταματήσουν τα προβλήματα στο Ρίο λίγες μόλις ημέρες πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων. Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, ένας άνθρωπος ασφαλείας του Olympic Park (που έχει μάλιστα και εποπτικό ρόλο) συνελήφθη από την Αστυνομία και κατηγορείται για την προσπάθεια βιασμού...μιας πυροσβέστριας!
Όπως αναφέρει στην καταγγελία της η κοπέλα, την είχε πάρει ο ύπνος μέσα στις εγκαταστάσεις του ποδηλατοδρόμου αργά τη νύχτα. Ο φύλακας πήγε κοντά και έβαλε το χέρι του μέσα από την μπλούζα της, προσπαθώντας να ασκήσει τις άρρωστες ορέξεις του.
Εάν αποδειχθεί η ενοχή του, τότε κινδυνεύει με ποινή φυλάκισης έως και 15 έτη! Εκπρόσωπος Τύπου από την πλευρά των διοργανωτών πάντως προσπαθεί να υποβαθμίσει το γεγονός, λέγοντας πως η δικαιοσύνη θα αποφασίσει για το τι πραγματικά συνέβη.
Και όλα αυτά δυο μέρες πριν την αρχή των αγώνων και τέσσερις πριν την τελετή έναρξης.
Ασύλληπτο: Πυροσβέστες έκλεψαν την αποστολή της Αυστραλίας!
rio pyrosves kloph 1-8-2016
Αξέχαστη θα μείνει η Παρασκευή (31/7) για τους αθλητές της Αυστραλίας που βρίσκονται ήδη στην Βραζιλία για τους Ολυμπιακού Αγώνες.
Τα δωμάτια των Αυστραλών εκκενώθηκαν μετά από φωτιά που ξέσπασε στις εγκαταστάσεις, με αποτέλεσμα περίπου 100 άτομα να βγαίνουν έξω για τριάντα λεπτά. Όταν επέστρεψαν, ωστόσο, έμειναν με ανοιχτό το στόμα.
Από τα δωμάτια τους είχαν κάνει φτερά, μπλούζες, αθλητικό υλικό, λάπτοπ και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές που χρησιμοποιούν για την προετοιμασία τους.
Μάλιστα ο αρχηγός της Αυστραλιανής αποστολής δήλωσε πως είδε τρεις πυροσβέστες να βγαίνουν τρέχοντας από το χώρο, έχοντας στα χέρια τους μπλούζες και άλλα αντικείμενα. Αρχικά θεώρησε πως τους τα έδωσαν ή ήταν εθελοντές.
Μόλις ενημερώθηκε για τις κλοπές προσπάθησε να μάθει ποιοι μπήκαν στις εγκαταστάσεις, χωρίς να πάρει συγκεκριμένες απαντήσεις.
 Ένα τσιγάρο έκανε τη ζημιά
rio australoi 1-8-2016
Τώρα όσον αφορά την φωτιά, οι πρώτες έρευνες έδειξαν πως ένας εργάτης πέταξε το τσιγάρο του σε ένα σωρό από σκουπίδια στο υπόγειο του κτηρίου. Στο σωρό υπήρχαν πολλά εύφλεκτα υλικά και αμέσως έπιασε φωτιά.
Οι Βραζιλιάνοι προσπάθησαν να δικαιολογηθούν, τονίζοντας πως πάνω από 10.000 άνθρωποι μπαινοβγαίνουν καθημερινά, οπότε είναι λογικό να συμβαίνουν και τέτοια περιστατικά.
ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 1-8-2016 από directNEWS.gr πηγή: sport24.g

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ