ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Τετάρτη, Αυγούστου 10, 2016

Δανία: Σύλληψη Ιρανού που απειλούσε να ανατιναχθεί σε κέντρο προσφύγων [βίντεο+φωτο]


denmark2 10-8-2016Συναγερμός σήμανε την Τετάρτη στη Δανία και συγκεκριμένα σε κέντρο αιτούντων άσυλο που βρίσκεται στη  Φιονία, το τρίτο μεγαλύτερο νησί της χώρας, καθώς ένας 22χρονος Ιρανός απείλησε να ανατιναχθεί. Ο 22χρονος Ιρανός συνελήφθη, τελικά, μετά από διαπραγματεύσεις με αξιωματικούς της αστυνομίας και αφού...
προηγουμένως είχε εκκενωθεί το κτήριο. 
Σύμφωνα με το Fyens.dk, ο 22χρονος Ιρανός βρισκόταν στην ταράτσα του κτηρίου,  κρατούσε κάτι στο χέρι του και έμοιαζε να μιλά σε έναν άλλον άνδρα, ο οποίος φορούσε κράνος και στεκόταν σε μία στέγη διαμερίσματος λίγα μέτρα μακριά 


Αδιευκρίνιστο παραμένει, εάν οι λόγοι που τον οδήγησαν στην πράξη αυτή έχουν σχέση με τη χορήγηση ασύλου.Μάλιστα, οι αρχές ανέφεραν ότι ο 22χρονος ζούσε σε ένα άλλο κέντρο αιτούντων άσυλο στο  Faaborg.
Από το κέντρο αιτούντων άσυλο της Φιονίας είχαν απαγορευθεί κατά τη διάρκεια του περιστατικού οι  διελεύσεις αεροσκαφών και ελικοπτέρων.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το περιστατικό έλαβε χώρα στο κέντρο αιτούντων άσυλο «Nyborg», χωρητικότητας περίπου 500 ατόμων.
denmark 10-8-2016

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 10-8-2016 από directNEWS.g

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ