ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 07, 2015

Μητέρα συνελήφθη για αρπαγή των ανήλικων παιδιών της από τον πατέρα τους


sullhpsh mhtera arpagh 7-12-2015Δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σχηματίστηκε σε βάρος μίας 40χρονης γυναίκας, που κατηγορείται για την αρπαγή των ανήλικων παιδιών της από τον πατέρα τους, ο οποίος έχει την προσωρινή επιμέλειά τους βάσει δικαστικής απόφασης...
Ειδικότερα, η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε ύστερα από καταγγελία του συζύγου της 40χρονης, σύμφωνα με την οποία η σύζυγος του εγκατέλειψε τη συζυγική στέγη, παίρνοντας μαζί της τα δύο ανήλικα τέκνα τους, ηλικίας 5 και 7 ετών αντίστοιχα, καθώς επίσης και χρηματικό ποσό - αποταμιεύσεις του.


Τα καταγγελλόμενα τέθηκαν άμεσα υπόψη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών και η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στο πλαίσιο της σχετικής παραγγελίας, διεξήγαγε άμεσα ενδελεχή και εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα των ψηφιακών στοιχείων και δεδομένων, με σκοπό τον εντοπισμό αυτής και των ανήλικων τέκνων τους.
Από την ανάλυση των ηλεκτρονικών ιχνών κατέστη δυνατός ο γεωγραφικός εντοπισμός τους σε οικία εκτός του νομού Αττικής.
Στη συνέχεια σε συνεργασία με το τοπικό Τμήμα Ασφαλείας εντοπίστηκε και συνελήφθη η μητέρα εντός των ορίων του αυτοφώρου, ενώ τα ανήλικα τέκνα παραδόθηκαν στον πατέρα τους, ο οποίος σύμφωνα με δικαστική απόφαση έχει την προσωρινή επιμέλειά τους
Η συλληφθείσα, με τη σε βάρος της σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ