ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Κυριακή, Δεκεμβρίου 16, 2012

Αναφορα Συλλογου.

16/12-2012

Γεια σας  συντοπίτες  Μπατσιωτες    από Δευτέρα  πάμε για την  Εκκλησία μας  να πληρώσουμε το παράβολο  και να την  νομιμοποιήσουμε . Επίσης  θα  τοποθετήσουμε ιντερνέτ  στο γραφείο  του συλλόγου. Με τα λίγα χρήματα  που έχουμε και με πολύ Προσωπική  εργασία προσπαθούμε  να κάνουμε το καλλίτερο .
Οι χειραγωγοί  που κατεβαίνουνε στην παραλία  τελειώσανε,  τα σκαλοπάτια  έγιναν  από την  δεξιά μεριά  του μόλου , μικρές λακκούβες  τις γεμίσαμε  , ο χριστουγεννιάτικος  στολισμός  τελείωσε  ,οι φορολογικές  δηλώσεις  4 ετών  έκλεισαν  με πολύ μικρό πρόστιμο  επίσης  με μικρό  πρόστιμο  έγινε και η αλλαγή προέδρου  στην εφορία

Νομιμοποιήθηκε  ο σύλλογος  στην περιφέρεια  με  έγκριτα  μπλοκ  αποδείξεων
Ελεγχόμενα από την περιφέρεια – εφορία- και τέλος  αγορά  υπολογιστή  δια της  εργασίες
Του συλλόγου  καθώς  από τώρα και στο εξής  όλα θα  γίνετε  μέσω  διαδικτύου  όπως η οι φορολογικές  δηλώσεις του συλλόγου – επαφή με την περιφέρεια – νομαρχεία, κλπ. 
Και τελικά κάναμε ΓΡΑΦΕΊΑ  ΜΕ ΝΤΟΥΛΆΠΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ  ΦΑΚΈΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΊΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΑΤΆΜΕ ΙΣΤΟΡΙΚΌ  ( ΤΗ ΕΙΣΠΡΆΤΤΟΥΜΕ ΤΗ ΈΡΓΑ ΚΆΝΟΥΜΕ  ΤΗ ΧΡΉΜΑΤΑ ΔΊΝΟΥΜΕ - ΠΟΥ ΤΑ ΔΊΝΟΥΜΕ ΜΕ  ΈΓΚΡΙΤΕΣ  ΑΠΟΔΕΊΞΕΙΣ  ΕΛΕΓΧΌΜΕΝΕΣ ΑΠΌ ΤΗΝ ΕΦΟΡΊΑ-ΠΕΡΙΦΈΡΕΙΑ . ΜΑ ΠΡΏΤΑ ΑΠΌ  ΕΣΆΣ  -ΜΉΝΑ ΜΕ ΜΉΝΑ ΞΕΚΆΘΑΡΑ
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ  ΟΙ  ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΡΤΕΣ ΑΦΙΕΡΩΝΟΝΤΑΙ  ΣΕ ΕΣΑΣ



 
 
 
 

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

maniauh@yahoo.gr
Message: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ
ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΛΥ
ΜΑΡΙΑΝΘΗ

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ