ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Τετάρτη, Ιανουαρίου 28, 2015

Κομισιόν: Δεν αλλάζουμε πολιτική ανάλογα με το εκλογικό αποτέλεσμα


Πολλαπλά μηνύματα προς τη νέα ελληνική κυβέρνηση έστειλε ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν Γιούργκι Κατάινεν.
komision-den-allazoume-politiki-analoga-me-to-eklogiko-apotelesma


Πολλαπλά μηνύματα προς τη νέα ελληνική κυβέρνηση έστειλε ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν, αρμόδιος για την ανάπτυξη, Γιούργκι Κατάινεν. 
Ο κ. Κατάινεν τόνισε ότι πρέπει να τηρηθούν οι δεσμεύσεις της Ελλάδας και ότι η πολιτική της Επιτροπής δεν αλλάζει ανάλογα με τα αποτελέσματα των εκλογών στην κάθε χώρα. 
Στις δηλώσεις του, ο κ. Κατάινεν τόνισε την ανάγκη τήρησης των δεσμεύσεων της Ελλάδας διότι αποτελούν δεσμεύσεις απέναντι στους ευρωπαίους πολίτες, υπογραμμίζοντας ότι η πολιτική της Επιτροπής δεν αλλάζειανάλογα με τα αποτελέσματα τωνεκλογών σε κάθε κράτος μέλος.  
Ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν σημειώσε ακόμη ότι οι στόχοι που έχουν τεθεί στην ΕΕ δεν αλλάζουν και πρέπει να τηρούνται από όλους, παραδέχτηκε ωστόσο, ότι υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να επιτευχθούν.
Όπως ανέφερε ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν, το θέμα της Ελλάδας συμπεριελήφθη μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν κατά τη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής. 


«Ο χρόνος εξαντλείται»

Ο κ. Κατάινεν γνωστοποίησε ακόμη ότι ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ έχει προσκαλέσει τις ελληνικές αρχές στις Βρυξέλλες, δεν έχει ακόμη οριστεί συγκεκριμένη ημερομηνία. 
Υπογράμμισε δε ότι αποτελεί επιθυμία της Επιτροπής να συνομιλήσει με τη νέα κυβέρνηση όσο το δυνατόν συντομότερα, καθώς ο «χρόνος εξαντλείται», όπως είπε χαρακτηριστικά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ