ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Τρίτη, Ιανουαρίου 31, 2017

Τα ελικόπτερα της Αεροπορίας Στρατού σώζουν ζωές -Δύο αεροκομιδές από νησιά 0 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ FacebookTwitterGoogle+ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ FACEBOOK Advertisement Τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017, στο πλαίσιο της κοινωνικής του προσφοράς, ο Στρατός Ξηράς διέθεσε ελικόπτερα της Αεροπορίας Στρατού για αεροδιακομιδές. Συγκεκριμένα, ένα ελικόπτερο CH-47D προχώρησε σε αεροδιακομιδή ασθενούς από την Κάλυμνο στη Ρόδο και ένα ελικόπτερο NH-90 χρησιμοποιήθηκε στην αεροδιακομιδή ασθενούς από τη Νάξο στην Αθήνα. Πηγή

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
Google+




Τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017, στο πλαίσιο της κοινωνικής του προσφοράς, ο Στρατός Ξηράς διέθεσε ελικόπτερα της Αεροπορίας Στρατού για αεροδιακομιδές.

Συγκεκριμένα, ένα ελικόπτερο CH-47D προχώρησε σε αεροδιακομιδή ασθενούς από την Κάλυμνο στη Ρόδο και ένα ελικόπτερο NH-90 χρησιμοποιήθηκε στην αεροδιακομιδή ασθενούς από τη Νάξο στην Αθήνα.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ