ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 21, 2014

Η εξαθλίωση του Μνημονίου - Χαμός στην Βαρβάκειο για λίγο κρέας

Η εξαθλίωση του Μνημονίου - Χαμός στην Βαρβάκειο για λίγο κρέας

Από το πρωί σχηματίστηκαν μεγάλες ουρές από πολίτες, αφού οι κρεοπώλες της Βαρβακείου συνεχίζουν και φέτος την «παράδοση» των τελευταίων ετών και μοιράζουν ψημένο κρέας στους περαστικούς, στην κεντρική πλατεία του εμπορικού κέντρου, επί της οδού Αθηνάς.Η προσέλευση του κόσμου όμως ήταν τέτοια που δέιχνει ότι το Μνημόνιο έχει εξαθλιώσει την κοινωνία, και δεν περασαν απλώς για να δοκιμάσουν.
Ο πρόεδρος της κρεαταγοράς Κλεάνθης Τσιρώνης ανέφερε πως «θα ψήσουμε χοιρινό λαιμό, κοτόπουλο και ζυγούρι». Σχεδόν 2 τόνοι κρέατος θα μοιραστούν στους περαστικούς από τους κρεοπώλες, ενώ ο δήμος Αθηναίων θα προσφέρει άφθονο κρασί.


Σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου του προέδρου της Βαρβακείου, Κλεάνθη Τσιρώνη, ο κόσμος έχει αυξηθεί κατά πολύ σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, ωστόσο η διαφορά με τις άλλες χρονιές είναι ότι οι περισσότεροι από τους πολίτες, που περιμένουν για να προμηθευτούν το κρέας, είναι Έλληνες και όχι αλλοδαποί.





Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων και βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Βασίλης Καπερνάρος, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση για τη σημερινή κατάσταση που διαμορφώθηκε στη Βαρβάκειο Αγορά.
 
«Λογικά ο κ. Καμίνης θα πρέπει να αισθάνεται περήφανος με την εικόνα της αντιδημάρχου του να βγαίνει στα κανάλια δίπλα από τους εκατοντάδες ανθρώπους που περίμεναν για ένα πιάτο φαγητό. Είναι ντροπή να θεωρείται γιορτή η σημερινή εικόνα απέναντι από τη Βαρβάκειο. Αυτό είναι το νοικοκύρεμα των οικονομικών του δήμου; Άνθρωποι στις ουρές και δίπλα φιέστες;
 
»Η πολιτική του δήμου δυστυχώς δεν διαφέρει σε τίποτα από εκείνη των κομμάτων που στηρίζουν τον κ. Καμίνη. Είναι η πολιτική που έφερε την Ελλάδα και την Αθήνα στη σημερινή της κατάσταση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ