ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Κυριακή, Δεκεμβρίου 06, 2015

Οι Times ανέφεραν την σύλληψη των περιοχών του ανατολικού Αφγανιστάν από τους μαχητές του ισλαμικού κράτους.

Οι Times ανέφεραν την σύλληψη των περιοχών του ανατολικού Αφγανιστάν από τους μαχητές του ισλαμικού κράτους.


Περίπου 1,6 χιλιάδες μαχητές, ορκίστηκαν  πίστη στην  τρομοκρατική  οργάνωση  "Ισλαμικό κράτος", αφού κατέλαβαν  μέρος από  τέσσερις επαρχίες του Αφγανιστάν, που βρίσκονται στα ανατολικά της χώρας. Γι ' αυτό γράφει η εφημερίδα The Times. Σημειώνεται ότι ο στόχος των τρομοκρατών —  ήταν  να δημιουργήσουν  μια νέα επαρχία του  "χαλιφάτου" στα σύνορα με το Πακιστάν.


Σύμφωνα με το δημοσίευμα, εξτρεμιστές διακριτικά μπήκαν  στη χώρα και, στη συνέχεια, ανακοίνωσαν  την σύλληψη των εδαφών —  όπως ακριβώς έγινε στο Ιράκ και στη Συρία. Έχει αναφερθεί ότι η λειτουργία των μαχητών στην περιοχή γίνεται για μεγάλο χρονικό διάστημα. Οι Ισλαμιστές κατέχουν  μία από τις μεγαλύτερες πόλεις του Αφγανιστάν — την  Τζαλαμπάντ.
Οι τρομοκράτες πυροβολούν αμάχους, κάνουν  χρήση βασανιστηρίων και εκτελούν, ορισμένα γεγονότα από αυτά  έχουν καταγραφεί σε βίντεο, σημειώνεται στο κείμενο. Χιλιάδες αφγανικές οικογένειες αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους.

Το δημοσίευμα συνδέει την επιτυχή προώθηση του Ισλαμικού κράτους  με την απόσυρση των Βρετανικών και των Αμερικανικών στρατευμάτων από το Αφγανιστάν, καθώς και την  διάσπαση στο εσωτερικό του κινήματος των  "Ταλιμπάν". Σημειώνεται ότι οι ένοπλοι που συνδέονται στενά με τους  "Ταλιμπάν" και  την "Αλ-Κάιντα", κινήθηκαν  προς την πλευρά του ισλαμικού κράτους.

Το Ισλαμικό Κράτος του Ιράκ και η Ανατολή », μια τρομοκρατική οργάνωση που εμφανίστηκε  στο Ιράκ και έχει καταφέρει  να επιβληθεί  στον εμφύλιο πόλεμο στη Συρία οδήγησε  στην αναδιαμόρφωση, στην επέκταση και στην επικράτηση  της ονομασίας της  που περιφραστικά λέγεται IS  ή  (« Ισλαμικό Κράτος »)    και επέστρεψε  στο Ιράκ.
 Κατά τη διάρκεια της επίθεσης το καλοκαίρι του 2014, το ισλαμικό κράτος  σε σύντομο χρονικό διάστημα κατέλαβε  ένα σημαντικό τμήμα του βόρειου Ιράκ – σε λίγες μόνο  μέρες έπεσε η Μοσούλη  και το Τικρίτ, και στις 12 Ιουνίου οι  ένοπλοι έφθασαν  100 χιλιόμετρα από την  Βαγδάτη.  Τμήμα του εδάφους της Αραβικής Δημοκρατίας της Συρίας  που από το 2011 μαίνεται ένας εμφύλιος πόλεμος,  άρπαξαν οι μαχητές  του ισλαμικού κράτους  και του   "Dzhabhat en-Nusra».  Οι εξτρεμιστές ανακοίνωσαν  τη δημιουργία ενός "ισλαμικού χαλιφάτου" στα εδάφη που άρπαξαν και ανήκαν  στη Συρία και στο Ιράκ.

Η δραστηριότητα των οργανώσεων “IS”  "Ταλιμπάν", "Αλ Κάιντα" και "Al-Nusra Dzhabhat" απαγορεύτηκε στη Ρωσία.

http://lenta.ru

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ