ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 13, 2016

Πως γεννιέται ένα παιδί…

96
 
 
0
 
 
0
 
 
0
 
 
0
 
Πώς γεννιέται ένα παιδί;
Ο Φωτογράφος Lennart Nilsson πέρασε 10 χρόνια της ζωής του με την καταγραφή της ανάπτυξης του ανθρώπινου εμβρύου, από τη σύλληψη μέχρι τη γέννηση.

Πως γεννιέται ένα παιδί... - Εικόνα 1


Ο κόσμος έμαθε για πρώτη φορά τον Lennart Nilsson το 1965, όταν το περιοδικό LIFE δημοσίευσε 16 σελίδες των φωτογραφιών του από ανθρώπινα έμβρυα. Τα πλάνα αμέσως δημοσιεύτηκαν στο «Stern», «το Paris Match», «The Sunday Times», και αλλού.
Τα μικροσκόπια και οι κάμερες ήταν το κύριο πάθος του Nilsson, ακόμη και στην παιδική του ηλικία. Με τον καιρό, η φιλοδοξία του ήταν να δείξει στον κόσμο την ομορφιά του ανθρώπινου σώματος σε μικροσκοπικό επίπεδο. Κατάφερε να πάρει τις πρώτες φωτογραφίες ενός εμβρύου το 1957, αλλά δεν ήταν αρκετά καλές για να δημοσιευτούν.
Ο Nilsson κατάφερε να πάρει πιο ακριβή πλάνα με τη βοήθεια ενός κυστεοσκοπίου – ένα ιατρικό όργανο που χρησιμοποιείται για να εξετάσει το εσωτερικό της ουροδόχου κύστης. Αυτός συνέδεσε μια φωτογραφική μηχανή μαζί με ένα μικρό φως σε αυτό, και πήρε χιλιάδες φωτογραφίες καταγραφής της ζωής του εμβρύου στη μήτρα της μητέρας του. Ο Nilsson παρήγαγε κάτι πραγματικά υπέροχο: για πρώτη φορά, οι άνθρωποι ήταν σε θέση να δουν με τα ίδια τους τα μάτια την σύλληψη και την πρώιμη ανάπτυξη της ανθρώπινης ζωής.
Πως γεννιέται ένα παιδί... - Εικόνα 2
Το σπερματοζωάριο κινείται κατά μήκος της σάλπιγγας προς το ωάριο.
Πως γεννιέται ένα παιδί... - Εικόνα 3
Το ωάριο
Πως γεννιέται ένα παιδί... - Εικόνα 4
Η κρίσιμη στιγμή
Πως γεννιέται ένα παιδί... - Εικόνα 5Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα
Σελίδες — 1 2 3 4 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ