ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 18, 2012

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ


Σήμερα  θα ασχοληθούμε  με το θέμα του καταστατικού του συλλόγουκατά την συνεδρίαση του Δ/Σ  το μέλος Δριβας  είχε στα χέρια του φωτοτυπιμενοτο καταστατικό σφραγισμένο από το πρωτοδικείο σε φωτοτυπία ενώ το μέλος Χαλκιωτηςένα καταστατικό χωρίς σφραγίδες  και να επιμένει ότι αυτό είναι το πραγματικό ενώ αυτό του Κύριου Δριβα δεν είναι. ΔΗΛΑΔΗ  ΝΑ ΤΡΕΛΑΙΝΕΣΑΙ . Κανείς άλλος από εκεί μέσα δεν είχε ιδέα σχετικά με το καταστατικό του συλλόγου  ???  πήγαν σε δεύτερη εκλογή πρόεδρου  χωρίς να έχουν κλήση ταμείο και να ξέρουμε πόσα  παρέδωσε ο Κύριος Τσακίρικης. πάει κι'αυτο. Και τώρα στο ΖΟΥΜΙ έχουν γράψει στον σύλλογο ανθρώπους  που έχουν ΠΑΡΑΝΟΜΑ κατασκήνωση  στο ΠΑΡΚΟ του Μπατσι έξω από τον οικισμό  άδω και μια 10ετια  το λιγότερο και αυτοί οι άνθρωποι πληρώνουν εισφορά στον σύλλογο  και ΨΗΦΙΖΟΥΝ. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΡΙΒΑΣ  ΜΕ ΠΙΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ  ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ  ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΣ  ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ  ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟ . ΡΩΤΩ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ  ΤΗ ΕΚΑΝΑΝ??? ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΡΕΚΑΜΠΤΑΝ ???????????
Το Καταστατικο στο αθρο 5 αναφερει Α. Τακτικα μελη μπορουν να εγγραφουν α) ιδιοκτηται
οικοπεδων του οικισμου εφ'οσον εχουν συμπληρωσει το 18 ετος της ηλικιας τους (ιδιοκτητες
μικποτερης ηλικιας εκπροσωπουνται απο τους συγγενεις, εξ'αιματος κλπ. β) Οικιστες μη ιδιοκτητες οικιων η οικοπεδων (ενοικιαστες εφ'οσον διαμενουν 3 χρονια στο ιδιο σπιτι)
συγγενεις ιδιοκτητων εξ'αιματος η'' αγχιστειας μεχρι του α" βαθμου ,κλπ
πουθενα δεν αναφερεται  καταπατητες σε σκηνες να εγραφονται στον συλλογο και να ψηφηζουν


   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ