ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Παρασκευή, Νοεμβρίου 30, 2012

ΑΞΙΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ !!!

30-11-2012

Συνάντηση Κωσταράκου-Χρηστίδη.Τι είπαν οι Αρχηγοι ΓΕΕΘΑ-ΓΕΝ για τη παρέμβαση του Α/ΓΕΝ



“Παγωμάρα” επικρατεί στα υπόλοιπα Γενικά Επιτελεία για την δημόσια παρέμβαση του Α/ΓΕΝ Κοσμά Χρηστίδη,σχετικά με τις περικοπές στις Ένοπλες Δυνάμεις και τις επιπτώσιεις τους.

Ο Α/ΓΕΕΘΑ συναντήθηκε με τον Α/ΓΕΝ και το θέμα συζήτησης ήταν όχι η απόφαση του αντιναυάρχου Χρηστίδη να μιλήσει αλλά το γεγονός ότι δεν είχε ενημερώσει τους υπόλοιπους Αρχηγούς για τις προθέσεις του.
Η αλήθεια είναι πάντως ότι ο κ.Χρηστίδης σε ανύποπτο χρόνο και σχετικά πρόσφατα είχε εκφράσει τον προβληματισμό του και την άποψη ότι κάποιος πρέπει να μιλήσει.

Προφανώς δεν είχε δοθεί η ανάλογη σημασία, ή είχε ερμηνευθεί ως έκφραση του δικαιολογημένου προβληματισμού που έχουν ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως οι Αρχηγοί.
Γιατί κανείς δεν αμφισβητεί τα όσα επί της ουσίας είπε ο Α/ΓΕΝ.
Και ήταν πράγματι ώρα να ειπωθούν κάποια πράγματα,γιατί είναι γεγονός ότι η τακτική της “στρουθοκαμηλου” που ακολουθούμε όλοι οδηγεί μόνο σε περικοπές και πάλι περικοπές στις ΕΔ. Τα ζητήματα που έχουν προκύψει απ΄ αυτές στις ΕΔ πρέπει να ειπωθούν ανοιχτά προς τους πολίτες οι οποίοι δικαιούνται να ξέρουν όλοι την αλήθεια για τις ΕΔ. Εκείνοι τις πληρώναν και τις πληρώνουν.
Μπορεί να υπάρχει μια “παγωμάρα” μεταξύ των Γενικών Επιτελείων ,ωστόσο είναι δεδομένο ότι αυτό θα είναι πρόσκαιρο. Κι αυτό ,γιατί “χημεία” μεταξύ των Αρχηγών υπάρχει. Μην υποτιμούμε ότι το “σοκ” της δημόσιας παρέμβασης ενός Αρχηγού Γενικού Επιτελείου είναι λογικό να είναι μεγάλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

“Επαφές εκτόνωσης” είχαν ο ΥΕΘΑ Πάνος Παναγιωτόπουλος και ο Α/ΓΕΝ Κοσμάς Χρηστίδης ,μετaαπό την συνέντευξη του δεύτερου.

Υπουργός και Αρχηγός, σύμφωνα με πληροφορίες έχουν συναντηθεί τουλάχιστον δύο φορές από χθες και το κλίμα που προκύπτει από τις συζητήσεις τους, είναι μάλλον κλίμα εκτόνωσης μιας κρίσης που πολλοί πιθανόν να εύχονταν.

ΥΕΘΑ και Α/ΓΕΝ δεν διαφωνούν επί της ουσίας των λεγομένων του δεύτερου και αυτό έγινε κατανοητό στις επαφές που είχαν. Μοναδικό σημείο που έχριζε διεξοδικής συζήτησης ήταν το γεγονός ότι ο ΥΕΘΑ δεν γνώριζε την πρόθεση του Αρχηγού να τοποθετηθεί δημοσίως επί θεμάτων που είχαν να κάνουν με τις περικοπές και τις επιπτώσεις τους στο ΠΝ.

Ωστόσο και αυτό το σημείο φαίνεται ότι δεν είναι δυνατό να πυροδοτήσει οποιαδήποτε δραματικη εξέλιξη στο ΠΝ και γενικότερα στις ΕΔ.
Χαρακτηριστικό του κλίματος που επικρατεί είναι ότι ΥΕΘΑ και Α/ΓΕΝ βρέθηκαν μαζί σε εκδήλωση για τα 100 χρόνια των Βαλκανικών Πολέμων ,λίγη ώρα μετά από το δεύτερο τετ α τετ που είχαν στο γραφείο του κ.Παναγιωτόπουλου. 

 

ΒΛΕΠΕΤΑΙ  ΥΠΑΡΧΟΥΝ  ΑΡΧΗΓΟΙ  ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ  ΑΞΙΟΙ  ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗΓΟΙ  !!!!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η ΠΑΡΕΑ.
Moνο λόγια από αυτά χορτάσαμε ο κόσμος θέλει και
ΕΡΓΑ.

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ