ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Κυριακή, Φεβρουαρίου 17, 2013

17-02-2013 ????????? 

Πρωτοφανή επεισόδια στις Σκουριές Χαλκιδικής

Πρωτοφανή επεισόδια στις Σκουριές Χαλκιδικής
Επίθεση με μολότοφ επιχείρησαν τη νύχτα άγνωστοι κουκουλοφόροι στα εργοτάξια Σκουριών της εταιρείας Ελληνικός Χρυσός στη Χαλκιδική. Περιέλουσαν με βενζίνη σημεία των εγκαταστάσεων και έβαλαν φωτιά, ενώ προπηλάκισαν τους φύλακες.
 
 Μετρά πληγές η ΡωσίαΜετρά πληγές η Ρωσία
Ακόμη δεν μπορεί να συνέλθει η κεντρική Ρωσία από το χτύπημα της βροχής των μετεωριτών. Περισσότεροι από 1.200 άνθρωποι τραυματίστηκαν από τα θραύσματα του μετεωρίτη ενώ προκλήθηκαν και τεράστιες υλικές ζημιές.


  Την Τρίτη για έξι ώρες στην Αθήνα ο Ολάντ

Στην Αθήνα για επίσκεψη-αστραπή διάρκειας έξι ωρών θα βρεθεί την προσεχή Τρίτη ο Γάλλος Πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ.



Για ιδιαίτερα «σημαντική επίσκεψη στην Αθήνα» κάνουν λόγο κύκλοι από το προεδρικό μέγαρο, των Ηλυσίων, ενώ η επίσκεψη αυτή είχε προγραμματιστεί αρχικά για το Νοέμβριο, κατόπιν για τον Δεκέμβριο και τελικά κανονίστηκε για τον Φεβρουάριο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γάλλος Πρόεδρος αναμένεται να υποβάλει προτάσεις συνεργασίας στον Έλληνα πρωθυπουργό σε μια προσπάθεια να αναζωπυρωθεί η εμπιστοσύνη των Γάλλων επενδυτών.

Πάντως είναι γνωστό, ότι, από το προεδρικό γραφείο στα Ηλύσια Πεδία ο Φρανσουά Ολάντ παρακολουθεί την εξέλιξη της ελληνικής οικονομίας και γνωρίζει πολύ καλά τη βελτίωση των ελληνικών θεμάτων σε επίπεδο μακροοικονομίας.

Στην καθημερινή του ατζέντα πάντως περιλαμβάνεται η αντιμετώπιση και επίλυση των προβλημάτων που «στοιχειώνουν» την ευρωζώνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ