ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Κυριακή, Φεβρουαρίου 03, 2013

Δ/Σ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

03-02-2013

ΤΑΜΕΙΟ  ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Ο αποκριάτικος  χορός του  εξωραϊστικού και ναυταθλητικου συλλόγου θα πραγματοποιηθεί  στο κέντρο  Κυκλαδίτικα νησιά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ  ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΟΔΟ  ΠΟΛΛΩΝ  ΕΤΩΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΜΟΝΙΑΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ.
Στις  9 Μαρτίου  και η τιμή του Εισιτηρίου  είναι Μόνο στο 20 ευρώ κατ’ατομο  με πλούσιο  Μενού   με δεύτερο πιάτο ότι θελετε από κρεατικο εκτός από αρνί  ( χοιρινή μπριζόλα-μοσχαρίσια –κοτόπουλο – μπιφτέκι –γαρνιρισμένο κατάλληλα.
Θα σας αναρτήσω το μενού και θα μείνετε ευχαριστημένοι πολύ.  Είναι η μοναδική φορά Που ο σύλλογος  κοίταξε να ικανοποίηση  εσάς . δηλαδή εσείς  να περάσετε καλά  Με ζωντανή μουσική   και ΠΛΟΥΣΙΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΗΡΩΣΟΥΜΕ .
 Η ΠΡΩΤΗ ΔΟΣΗ Της ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ  ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ  ΑΠΟ ΤΟΥΣ 19 ΣΥΝΤΟΠΙΤΕΣ  ΜΑΣ ΗΔΗ
ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΚΕΝΤΡΟΣΗ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΣΗ ΤΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ.  ΜΑΛΙΣΤΑ  ΕΝΑΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΑΥΞΗΣΗ  ΤΗΣ ΜΗΝΙΑΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΚΑΤΑ 5 ΕΥΡΩ.
ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ  Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕ ΤΟ  ΕΡΓΟ ΜΑΣ,  ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ   ΠΟΛΛΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ   ΕΓΓΡΑΦΟΝΤΑΙ  ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ.    
 
 
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ