ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Παρασκευή, Νοεμβρίου 27, 2015

Συνάντηση Δ.Κουτσούμπα με τον Ρώσο πρέσβη


Στη συνάντηση που είχαν οι δύο άνδρες, ο γενικός γραμματέας της Κ.Ε. του ΚΚΕ επισήμανε ότι το Κομμουνιστικό Κόμμα τάσσεται ενάντια σε κάθε εμπλοκή της χώρας μας στα σχέδια των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ, της Ε.Ε. στον πόλεμο της Συρίας

 

Newsroom
Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015
Αν όχι εσύ, ποιος;
Πάρε μέρος στο μεγαλύτερο εγχείρημα για ανεξάρτητη δημοσιογραφία. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να βοηθήσεις. Γιατί το δικαίωμα στην ενημέρωση είναι δικαίωμα στη δημοκρατία. Αν δεν το στηρίξεις εσύ ποιος θα το κάνει;
Τις θέσεις του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος σχετικά με την επικίνδυνη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, ύστερα και από την κατάρριψη του Ρωσικού αεροσκάφους, διεμήνυσε ο Δημήτρης Κουτσούμπας στον πρέσβη της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην Ελλάδα, Αντρέι Μάσλοβ.

Στη συνάντηση που είχαν οι δύο άνδρες, ο γενικός γραμματέας της Κ.Ε. του ΚΚΕ επισήμανε ότι το Κομμουνιστικό Κόμμα τάσσεται ενάντια σε κάθε εμπλοκή της χώρας μας στα σχέδια των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ, της Ε.Ε. στον πόλεμο της Συρίας.

Ο κ.Κουτσούμπας και ο Αντρέι Μάσλοβ ανταλλαξαν απόψεις και για τις διμερείς σχέσεις των δύο χωρών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ