ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Τρίτη, Νοεμβρίου 24, 2015

Τι υποστηρίζει η Τουρκία για την κατάρριψη του ρωσικού μαχητικού Su-24 [βίντεο+φωτο]


Su-24-pyravlosΤο στρατιωτικό επιτελείο της Τουρκίας υποστηρίζει με ανακοίνωσή του ότι το ρωσικό μαχητικό αεροσκάφος, το οποίο καταρρίφθηκε στη συρο-τουρκική μεθόριο, έλαβε δέκα προειδοποιήσεις σε διάστημα πέντε λεπτών ότι παραβιάζει τον τουρκικό εναέριο χώρο και διευκρίνισε...
ότι δύο τουρκικά F-16S έλαβαν μέρος στην κατάρριψή του.
Από την πλευρά της η τουρκική προεδρία ανακοίνωσε ότι "ένα ρωσικό μαχητικό Su-24 καταρρίφθηκε σύμφωνα με τους κανόνες εμπλοκής, αφού παραβίασε τον τουρκικό εναέριο χώρο παρά τις προειδοποιήσεις", σύμφωνα με προεδρικές πηγές.
Αντίθετα η Μόσχα επιμένει ότι το Su-24 «βρισκόταν αποκλειστικά εντός του εναέριου χώρου της Συρίας».


Στο μεταξύ, συγκεχυμένες είναι οι πληροφορίες για την τύχη των δύο πιλότων του ρωσικού Σουχόι που διασώθηκαν και έπεσαν με αλεξίπτωτα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο ένας από τους δύο είναι νεκρός και βρίσκεται στα χέρια των τουρκμενικών ανταρτικών δυνάμεων που πολεμούν κατά του καθεστώτος του Μπασάρ αλ Ασαντ στη βόρεια Συρία, όπως και ο δεύτερος που παραμένει ζωντανός, σύμφωνα με το CNN Turk. Οι αντάρτες μάλιστα έστειλαν σε διεθνή μέσα, όπως το Reuters, ένα βίντεο όπου απεικονίζεται ο νεκρός πιλότος.
Η ηλεκτρονική έκδοση της τουρκικής εφημερίδας SABAH αναφέρει ότι την εντολή για την κατάρριψη του ρωσικού Su-24 έδωσε ο ίδιος ο Τούρκος πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούτογλου, ο οποίος ενημερώθηκε από τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Χουλούσι Ακάρ.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που ένα μέλος του ΝΑΤΟ επιτίθεται στη Ρωσία.
SABAH-24-11-2015
SABAH2-24-11-2015
SABAH
pyravlos-24-11-2015
pyravlos1-24-11-2015
Su-24-pyravlos2-24-11-2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ