ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Κυριακή, Νοεμβρίου 22, 2015

ΜΜΕ: Η Τουρκία άσκησε έφεση ενώπιον του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ σε σχέση με τις επιθέσεις των Ρωσικών (VKS) στη Συρία

ΜΜΕ: Η Τουρκία άσκησε έφεση ενώπιον του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ σε σχέση με τις επιθέσεις των Ρωσικών (VKS) στη Συρία



ΑΓΚΥΡΑ, 22 Νοεμβρίου -. RIA Novosti Η Τουρκία έστειλε  έκκληση στο  Συμβούλιο  Ασφαλείας του ΟΗΕ να εξετάσει επειγόντως σε μια συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας, την  κατάσταση με τη διευθέτηση των Σύριων  Τουρκμένων κοντά στο Bayyrbudzhak στη βόρεια Συρία, στο  οποίο, σύμφωνα με την Άγκυρα, εκτίθενται σε αεροπορικές επιδρομές της  τηλεδιάσκεψης της Ρωσικής Ομοσπονδίας, δήλωσε την Κυριακή το  πρακτορείο  Anadolu, επικαλούμενο πηγές στην τουρκική κυβέρνηση.

Από τις 30 Σεπτεμβρίου, μετά το του  αίτημα του προέδρου Μπασάρ αλ-Άσαντ η Ρωσίας ξεκίνησε  τις αεροπορικές επιδρομές σε στόχους «ισλαμικού κράτους" και της οργάνωσης  "Al-Nusra Dzhebhat» στη Συρία. Μετά την έναρξη  των αεροπορικών επιχειρήσεων  η Δύση δεν έχει διατυπώσει βάσιμες κατηγορίες με αποδείξεις  ότι η Ρωσική Ομοσπονδία χτυπά στόχους που δεν ανήκουν στο Ισλαμικό κράτος αλλά στην  μέτρια αντιπολίτευση και σε  πολιτικά  αντικείμενα. Η ρωσική πλευρά έχει επανειλημμένα αρνηθεί αυτές τις εκθέσεις, λέγοντας ότι οι στόχοι της πολεμικής αεροπορίας της Ρωσίας στη Συρία αφορούν  αποκλειστικά τρομοκρατικές ομάδες, και  στρατιωτικές  υποδομές. Μετά από μια σειρά  τέτοιες κατηγορίες, που  εξέφρασαν  όχι μόνο  τα Δυτικά μέσα ενημέρωσης, αλλά και από το στόμα ενός αριθμού  υπαλλήλων, ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Ανατόλι Αντόνοφ κάλεσε τους στρατιωτικούς ακόλουθους των χωρών του ΝΑΤΟ, και της Σαουδικής Αραβίας σε συνεδρίαση, κατά την οποία ζήτησε να αντικρούσουν  ή να τεκμηριώσουν  τις κατηγορίες. Σύμφωνα με τον ίδιο, το Υπουργείο Άμυνας θα εξετάσει τις αιτήσεις για τους Ρωσικούς βομβαρδισμούς της αεροπορίας εναντίον αμάχων στη Συρία,  αλλά οι πληροφορίες  για τα αντικείμενα  είναι  "παραπληροφόρηση" και "μέρος του πολέμου πληροφοριών κατά της Ρωσίας", αν οι ξένοι εκπρόσωποι  δεν παρουσιάσουν  προφανείς  αποδείξεις  για το αντίθετο.

Το Τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών δήλωσε την Παρασκευή ότι κλήθηκε  ο Πρέσβης της Ρωσίας στην Άγκυρα, Αντρέι Karlov  στο υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας, όπου και του υποβλήθηκε η  διαμαρτυρία σε σχέση με τους ισχυρισμούς για τις ενέργειες της αεροδιαστημικής ομάδας (VKS) της Ρωσικής Ομοσπονδίας σχετικά με τη διευθέτηση της Τουρκμένων στο  Bayyrbudzhak στη Βόρεια Συρία.

Όπως αναφέρθηκε από τον Πρωθυπουργό της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου συζήτησε στο τηλέφωνο με τον Αρχηγό  του τουρκικού Γενικού Επιτελείου Hulusi Acar την κατάσταση στην περιοχή  Bayyrbudzhak  και έλαβε από αυτόν πληροφορίες σχετικά με τις κινήσεις τους. Τον  Διευθυντή της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΜΙΤ), Hakan Fidan κάλεσε ο Πρωθυπουργός επίσημα στην  κατοικία του, έλαβε πληροφορίες  σχετικά με το θέμα και έδωσε τις απαραίτητες οδηγίες.

Κατόπιν οδηγιών που έδωσε  στον  Υπουργό  Εξωτερικών Feridun Sinirlioglu ο Νταβούτογλου το  βράδυ τηλεφώνησε στον  υπουργό  Εξωτερικών των ΗΠΑ Τζον Κέρι και συζήτησε μαζί του την κατάσταση, αναφέρει το πρακτορείο. Σημειώνεται ότι για το θέμα αυτό η Άγκυρα  βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη ρωσική πλευρά και του μετέφερε την  θέση της Τουρκίας.

Η Εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα, δήλωσε ότι η Ρωσία δεν έχει  λάβει από τη Δύση είναι καμία επίσημη πληροφορία που να επιβεβαιώνει  τις καταγγελίες για τον  θάνατο αμάχων στη Συρία.

Από τις 30 Σεπτεμβρίου Αεροδιαστημική ρωσικές δυνάμεις έχουν κάνει  περισσότερες από 2.000 εξορμήσεις, καταστρέφοντας αρκετές εκατοντάδες αγωνιστών, και περίπου 3.000 αντικείμενα των τρομοκρατών. Επιπλέον, 26 ​​πύραυλοι  cruise ξεκίνησαν από πλοία του Στόλου της Κασπίας, και έχουν επιτυχώς χτυπήσει τα  αντικείμενα των τρομοκρατών.

http://ria.ru/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ