ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Πέμπτη, Νοεμβρίου 26, 2015

Αεροσκάφη και εκπαιδευτές στέλνει στη Συρία η Γερμανία


Tornado 26-11-2015Η Γερμανία θα αναπτύξει αναγνωριστικά αεροσκάφη τύπου Tornado στη Συρία, προκειμένου να υποστηρίξει τη Γαλλία στη μάχη της ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος. Αυτό δήλωσε ο βουλευτής της κεντροδεξιάς Χριστιανοδημοκρατικής Ένωσης (CDU), της οποίας ηγείται η Άγκελα Μέρκελ...
Χένινγκ Ότε.


«Η χώρα μας θα συμβάλει πιο ενεργά απ΄ ό,τι το έκανε μέχρι σήμερα», είπε και πρόσθεσε ότι η Γερμανία θα ενισχύσει και την αποστολή εκπαίδευσης αντιπάλων του Ισλαμικού Κράτους στο βόρειο Ιράκ.
Εξάλλου, στη Βρετανία, ο πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον, επιχειρεί να πείσει τους επιφυλακτικούς βουλευτές των Εργατικών να εγκρίνουν τη συμμετοχή της χώρας στις αεροπορικές επιδρομές στη Συρία.
Το βασικότερο επιχείρημα που προβάλλει είναι ότι η Βρετανία αντιμετωπίζει ήδη απειλές για μαζικές επιθέσεις από το ΙΚ και δεν θα μπορούσε να αναθέσει την ασφάλειά της στους συμμάχους.
Στη μακρά, επίπονη ομιλία του στη Βουλή των Κοινοτήτων, ο Κάμερον δέχθηκε πιέσεις να δικαιολογήσει τον ισχυρισμό του ότι 70.000 αντάρτες είναι πρόθυμοι να πολεμήσουν το ΙΚ στην πρώτη γραμμή, και ότι υπάρχει μια ρεαλιστική πιθανότητα κατάπαυσης του πυρός, που θα επισπεύσει μια μετάβαση της Συρίας στη δημοκρατία, υπό την καθοδήγηση των Ηνωμένων Εθνών και την τελική αποχώρηση του προέδρου Άσαντ. Η στρατιωτική δράση δεν θα εκτροχιάσει, αλλά θα βοηθήσει την ειρηνευτική διαδικασία, είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ