ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Τρίτη, Νοεμβρίου 24, 2015

Ρωσικό μαχητικό αεροσκάφος καταρρίφθηκε από τους Τούρκους [βίντεο+φωτο]


katarripsh1 24-11-2015Ένα μαχητικό αεροσκάφος Su-24 κατέρριψαν λίγο μετά τις 10:00 το πρωί της Τρίτης τουρκικά F-16 στα σύνορα της Τουρκίας με την Συρία. Οι Τούρκοι κάνουν λόγο για παραβίαση του Τουρκικού εναέριου χώρου, κάτι που διαψεύδει το Ρωσικό υπουργείο Άμυνας.  Σύμφωνα με το Ria Novosti, πηγές του υπουργείου...  
επιβεβαιώνουν ότι πρόκειται για  Ρωσικό αεροσκάφος, ωστόσο τονίζουν ότι δεν παραβιάστηκε ο τουρκικός εναέριος χώρος. 
Οι ίδιες πηγές τόνιζαν ότι το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας μπορεί να αποδείξει ότι το Ρωσικό αεροσκάφος βρισκόταν στον  εναέριο χώρο της Συρίας κατά τη διάρκεια ολόκληρης της πτήσης του. 


Η Τουρκική εφημερίδα Hurriyet επικαλείται αυτόπτες μάρτυρες, που υποστηρίζουν ότι  οι δύο πιλότοι εθεάθησαν να προσγειώνονται με αλεξίπτωτα, έχοντας εγκαταλείψει έγκαιρα το αεροσκάφος.
Το Ρωσικό υπουργείο Άμυνας επιβεβαιώνει ότι οι πιλότοι  εκτοξεύθηκαν πριν συντριβεί το αεροσκάφος, τονίζει, ωστόσο, ότι η "τύχη" τους παραμένει άγνωστη. Μάλιστα, Το τηλεοπτικό δίκτυο CNN turk μετέδωσε, επικαλούμενο τοπικές πηγές ότι ο ένας από τους πιλότους, βρίσκεται στα χέρια τουρκμενικών δυνάμεων στη βόρεια Συρία.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στην περιοχή πραγματοποιούν υπερπτήσεις και αεροπορικές επιδρομές αεροσκάφη από τη Ρωσία, τις ΗΠΑ και το διεθνή συνασπισμό κατά του Ισλαμικού Κράτους, την Ιορδανία, τη Γαλλία, καθώς και συριακά μαχητικά του καθεστώτος Άσαντ.
Σύμφωνα με το γραφείο του Τούρκου πρωθυπουργού, ο  Αχμέτ Νταβούτογλου συνομίλησε με τον αρχηγό του γενικού επιτελείου των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων και τον υπουργό Εξωτερικών για τις εξελίξεις στα σύνορα.
Επίσης, το γραφείο του πρωθυπουργού υποστηρίζει ότι η κατάρριψη έγινε σύμφωνα με τους κανόνες εμπλοκής, αφού το ρωσικό μαχητικό δεν υπάκουσε στις προειδοποιήσεις των Τούρκων πιλότων.
Επίσημες πηγές, ωστόσο, αναφέρουν ότι η Τουρκία θα έχει διαβουλεύσεις με το ΝΑΤΟ και τον ΟΗΕ για το συμβάν.
katarripsh3 24-11-2015
katarripsh2 24-11-2015
ΑΝΑΡΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ