ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Πέμπτη, Νοεμβρίου 26, 2015

Παυλόπουλος σε Τσίπρα:Πάρε εσύ τους πολιτικούς αρχηγούς


Ο Πρ. Παυλόπουλος φέρεται να ζήτησε από τον πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρα να ενημερώσει εκείνος τους επικεφαλής των κομμάτων για τη σύσκεψη πολιτικών αρχηγών.
paulopoulos-se-tsiprapare-esu-tous-politikous-arxigous

Να προλάβει τις αντιδράσεις της αντιπολίτευσης
 που ήδη δεν κρύβει τη δυσφορία της για το γεγονός ότι ενημερώθηκε από τα ΜΜΕ για τη σύγκληση του συμβουλίου και όχι επισήμως από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ή τον πρωθυπουργό, θέλησε ο Προκόπης Παυλόπουλος.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, μετά την κριτική που έχει εισπράξει το τελευταίο διάστημα π.χ. από το ΠΑΣΟΚ, φέρεται να ζήτησε από τον Αλ. Τσίπρα, στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν το πρωί της Πέμπτηςνα ενημερώσει ο ίδιος ως επικεφαλής της κυβέρνησης τους προέδρους των κομμάτων, ωστόσο αυτό δεν έχει συμβεί ακόμη. 
Η εξήγηση που δίνουν από το Μέγαρο Μαξίμου είναι ότι τα τηλεφωνήματα θα πραγματοποιηθούν μόλις επιστρέψει ο πρωθυπουργός από το Ισραήλ, όπου βρίσκεται από χθες για διήμερη επίσημη επίσκεψη. Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Παυλόπουλος ζήτησε από τον Αλ. Τσίπρα να είναι γραπτή η πρόσκληση προς τους αρχηγούς. 
Σημειώνεται ότι στα κόμματα της αντιπολίτευσης (π.χ. ΠΑΣΟΚ)φέρονται σφόδρα δυσαρεστημένοι με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, με τελευταία αφορμή τις δηλώσεις του για τις επιπτώσεις του PSI στα ασφαλιστικά ταμεία, ενώ είχαν προηγηθεί όσα είχε πει περί ανάγκης για πολιτική σταθερότητα, δηλώσεις που ερμηνεύονται από τη Χαριλάου Τρικούπη ως παρεμβάσεις στην πολιτική ζωή της χώρας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ