ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 18, 2013

ΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΦΛΕΓΕΤΑΙ

18-09-2013

ΤΟ ΚΕΡΑΤΣΊΝΙ  ΦΛΈΓΕΤΑΙ

 
Επεισόδια στο Κερατσίνι, 13 συλλήψεις και 65 προσαγωγές - Συμπλοκές σε Πάτρα, Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις
Ομάδα διαδηλωτών επιτέθηκε εναντίον αστυνομικών.
Συνεχίζει η αστυνομία τις επιχειρήσεις απομάκρυνσης των διαδηλωτών στη Γρηγορίου Λαμπράκη με χειροβομβίδες κρότου λάμψης και δακρυγόνα. Μέχρι στιγμής έχουν γίνει οκτώ προσαγωγές. Οι συγκεντρωμένοι είναι περισσότεροι από 4.000 άτομα, αντιεξουσιαστές και αρκετοί φορούν κράνη και κουκούλες. Έχουν προκληθεί ζημιές σε τράπεζες και σε ένα παραπλήσιο κατάστημα πωλήσεων χρυσού. Τα επεισόδια ξεκίνησαν έξω από το αστυνομικό τμήμα Κερατσινίου, στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη, όπου έχει φτάσει η πορεία, η οποία άρχισε από το σημείο που έπεσε νεκρός χθες αργά το βράδυ ο 34χρονος. Σύμφωνα με την αστυνομία, ομάδα διαδηλωτών επιτέθηκε εναντίον της αστυνομικής δύναμης που βρίσκεται εκεί για την προστασία του τμήματος με πέτρες, ξύλα και άλλα αντικείμενα.

Συμπλοκές υπάρχουν και στην Πάτρα, όταν μέλη αριστερών οργανώσεων και του αντιεξουσιαστικού χώρου, που ξεκίνησαν από την πλατεία Αγίου Γεωργίου επιχείρησαν να πλησιάσουν στα γραφεία της Χρυσής Αυγής. Τα ΜΑΤ τους εμπόδισαν και ακολούθησε πετροπόλεμος, και ρίψη μολότοφ και δακρυγόνων.
Επεισόδια και στη Θεσσαλονίκη, όταν η οποία που ξεκίνησε από την Καμάρα και έφτασε στο κέντρο της πόλης. Οι συμπλοκές ξεκίνησαν όταν αυτόνομες ομάδες ήρθαν σε αντιπαράθεση με τις αστυνομικές δυνάμεις. Έσπασαν αυτοκίνητα, έβαλαν φωτιά σε κάδους ενώ η αστυνομία κάνει χρήση χημικών.
Αντιφασιστική συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε απόψε στην πλατεία Ελευθερίας του Ηρακλείου, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι.
Παράλληλα, το ΚΚΕ οργάνωσε πικετοφορία στην πλατεία Αγίου Νικολάου στην Αλικαρνασσό για την καταδίκη της δολοφονίας ενώ και αύριο έχουν προγραμματισθεί νέα αντιφασιστικά συλλαλητήρια.
Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο, η μεγάλη αντιφασιστική διαδήλωση στα Ιωάννινα, η οποία έγινε με αφορμή τη δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι.
Οι διαδηλωτές, συγκεντρώθηκαν στην Περιφέρεια Ηπείρου και κινήθηκαν σε όλους τους κεντρικούς δρόμους, χωρίς να δημιουργηθούν εντάσεις, ενώ φώναζαν συνθήματα με αντιφασιστικό περιεχόμενο και εναντίον της Χρυσής Αυγής και των μελών της. Μαζική ήταν η συμμετοχή, μαθητών και φοιτητών.
Πηγή: AMΠE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ