ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Δευτέρα, Μαΐου 22, 2017

Εκσπeρμάτωνε στον καφέ του αφεντικού του για 4 χρόνια!

70
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
Google+




Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, πέντε φορές τη βδομάδα, ένας άνδρας από το Νιου Τζέρσεϊ εκσπeρμάτωνε στον καφέ του αφεντικού του!

Μία… τρελή ιστορία από το Νιου Τζέρσεϊ κάνει τον γύρο του κόσμου. Ένας 38χρονος άνδρας εργαζόταν ως προσωπικός βοηθός διευθύντριας σε μεγάλη εταιρία.
Η δουλειά του ήταν να φτιάχνει το πρόγραμμα της, να παίρνει τα τηλεφωνήματα της και να της πηγαίνει στο γραφείο κάθε πρωί τον καφέ της.
Αν κρίνουμε από την πράξη του πάντως, μάλλον δεν περνούσε καλά με το αφεντικό του.
Έτσι, μετά από μία διαμάχη μαζί της παραδέχτηκε μπροστά σε δεκάδες εργαζόμενους πως: «Έχω εκσπeρματώσει στον καφέ σου εκατοντάδες φορές!».
Αυτόπτης μάρτυρας είπε: «Την ώρα που της το έλεγε ένιωσε πολύ περήφανος: «Ανέχομαι την άσχημη συμπεριφορά σου τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Αλλά ήρθε η στιγμή να μάθεις τι έπινες στον καφέ σου όλο αυτό τον καιρό»»!
Μετά τη σύλληψη του δεν δίστασε να πει πως… κακοποιούσε τον καφέ της πέντε φορές τη βδομάδα!
Οι συνάδελφοί του τον αποκάλεσαν μισογύνη και πως δεν ανεχόταν να δέχεται εντολές από μία γυναίκα. Όπως και να έχει η ποινή του -αν αποδειχθεί η πράξη του- θα είναι μεγάλη.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ