ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Σάββατο, Αυγούστου 05, 2017

Σε εξέλιξη η πυρκαγιά στα Κύθηρα -Εκκένωση του οικισμού Αραίοι

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
Google+




Μάχη με τις φλόγες έδιναν όλο το βράδυ οι πυροσβέστες στα Κύθηρα, για να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά που ξέσπασε στο νησί το πρωί της Παρασκευής.

Η φωτιά είναι σε εξέλιξη, αλλά η εικόνα είναι λίγο καλύτερη, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, που επίσης ανέφερε ότι δεν απειλούνται σπίτια. Η ένταση του ανέμου- που δυσκόλεψε τις προσπάθειες των πυροσβεστών, έχει μειωθεί πλέον, αλλά παραμένουν διάσπαρτες εστίες.
Με το πρώτο φως της ημέρας «σηκώθηκαν» και τα εναέρια μέσα και πραγματοποίησαν ρίψεις νερού 3 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο. Αυτή την ώρα επιχειρούν στο σημείο 61 πυροσβέστες με 23 οχήματα και 57 άτομα πεζοπόρο τμήμα.
Η φωτιά ξέσπασε στις 11 το πρωί της Παρασκευής, σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Πιτσινάδες Μυλοπόταμου.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την τηλεόραση της ΕΡΤ έχει εκκενωθεί ο οικισμός Αραίοι.
Υπενθυμίζεται ότι αρχικά εκκενώθηκε το χωριό Πιτσινάδες και στη συνέχεια ο δήμαρχος Κυθήρων το βράδυ της Παρασκευής ζήτησε να εκκενωθεί άμεσα ο οικισμός Κυπριωτιάνικα. Επιπλέον, σε ορισμένες περιοχές του νησιού διεκόπη το ρεύμα, εξαιτίας της πυρκαγιάς. 





Φωτογραφίες: ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΑΡΣΕΛΟΣ ΚΥΘΕΡΕΙΑ/EUROKINISSI
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ