ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Τετάρτη, Μαρτίου 06, 2013

Η Ρωσία εκσυγχρονίζει υποβρύχια… από τιτάνιο!


6 -3- 2013
Η ανακοίνωση των ναυπηγείων «Zvezdochka» προκαλεί το ενδιαφέρον των στρατιωτικών.... αναλυτών παγκοσμίως, καθώς το ρωσικό ναυτικό να εκσυγχρονίσει και θα θέσει εκ νέου σε υπηρεσία δύο πυρηνοκίνητα υποβρύχια κλάσης «Sierra» (Project 945 / Barrakuda) των οποίων το σκάφος έχει κατασκευαστεί από τιτάνιο. 

Η ιδιότητα αυτή είναι που τους δίνει ανθεκτικότητα να καταδύονται σε μεγάλα βάθη (550 μέτρα σύμφωνα με τις προδιαγραφές που έχουν ανακοινωθεί…) στους ωκεανούς, αυξάνει την επιβιωσιμότητά τους και μειώνει το μαγνητικό τους ίχνος. Το πρόγραμμα θα έχει ολοκληρωθεί το 2017, όταν και αναμένεται να επανεισαχθούν σε υπηρεσία. 

Η χώρα είχε ναυπηγήσει συνολικά τέσσερα υποβρύχια του τύπου (945 και 945Α), το «Karp» (K-239) το «Kostroma» (K-276), θα είναι τα δυο που θα αναβαθμιστούν – εκσυγχρονιστούν με συμβόλαιο που απέσπασαν τα ναυπηγεία τον περασμένο Δεκέμβριο, ενώ έχουν ναυπηγηθεί και τα «Pskov» και «Nizhny Novgorod», όλα στις αρχές της δεκαετίας του 1990 και υπηρετούν σήμερα με τον Βόρειο Στόλο.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ