ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Κυριακή, Ιουλίου 07, 2013

ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ - Μη περιφρουρείτε τους Προδότες της χώρας από τους Έλληνες! …αλλά τους Έλληνες από τους Προδότες!

7 -7- 2013
...τα αυτονόητα - περί φιλοπατρίας, γενναιότητος, υψηλού φρονήματος και ανδρείας - σας τα εκφράζουν καθημερινά συμπολίτες μας στις ιστοσελίδες σας...


Προσωπικά έχω να σας πω κάτι διαφορετικό: Είναι βέβαιο πως είσθε παιδιά κάποιων Ελλήνων που με 
βεβαιότητα υποφέρουν! Είναι βέβαιο πως είσθε τα ίδια Ελληνόπουλα που μαζί με τις οικογένειές σας εξ ίσου υποφέρετε! Όλοι οι Έλληνες υποφέρουμε! Δημόσιος και Ιδιωτικός Τομέας! Συνταξιούχοι του Δημοσίου και του Ιδιωτικού Τομέα! Γυναικόπαιδα και μαθητιώσα Νεολαία! Όλοι! …Όλοι! Όλοι! - πέρα για πέρα! 

Βάλτε ένα χεράκι εσείς από μέσα κι όλοι οι άλλοι εμείς απ’ έξω να φύγει από τον τόπο η σημερινή κυβέρνηση που στόχο και σκοπό έχει την εκποίηση και εκχώρηση των πάντων! Το Πολίτευμα της χώρας έχει πάψει πλέον να λειτουργεί Δημοκρατικά.

- Μη περιφρουρείτε τους Προδότες της χώρας από τους Έλληνες! …αλλά τους Έλληνες από τους Προδότες!

- Μη περιφρουρείτε τους Προδότες της χώρας από τους Έλληνες! …αλλά τους Έλληνες από τους Προδότες!

- Μη περιφρουρείτε τους Προδότες της χώρας από τους Έλληνες! …αλλά τους Έλληνες από τους Προδότες!

Μια μέρα θα σας είναι πολύ θλιβερό να έχετε απομείνει στη ζωή με έναν ασήμαντο μισθό στην τσέπη …αλλά με κανέναν Υγιή και Ελεύθερο Έλληνα γύρο σας!!!

Με εκτίμηση - και αναγνώριση μόνον του Ελληνικού Συντάγματος - και πάνω απ’ όλα με γνώση και επίγνωση των όσων γράφω! Christos Tsokaktsis 
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=598146710217465&set=pb.100000664238303.-2207520000.1373152245.&type=3&theater

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ