ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Τετάρτη, Ιουλίου 31, 2013

ακατανόητη η αντίδραση του Αλέξη Τσίπρα

30-07-2013

Tι γράφει σήμερα ο Γερμανός

«Τον Ιούνιο του 2012, σύμφωνα με την “Καθημερινή”, είπατε ότι το ΠΑΣΟΚ και η Νέα Δημοκρατία υπέστειλαν την ελληνική σημαία και την παρέδωσαν στην κα Μέρκελ. Τι ακριβώς θέλατε να πείτε;».
Ο Αλέξης Τσίπρας άκουσε την ερώτηση του Μίκαελ Μάρτινς και εκεί τελείωσε και η συνέντευξή του προς τη Frankfurter Allgemeine Zeitung. «Δεν μπορώ να θυμηθώ αν έχω πει ποτέ μου κάτι τέτοιο» απάντησε. Μετά, πάντα κατά τον Γερμανό δημοσιογράφο, του είπε ότι ουδέποτε ανέφερε ότι ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ παρέδωσαν την ελληνική σημαία στην Α. Μέρκελ. Η συνέντευξη δεν μπορούσε πλέον να συνεχιστεί.


Πρόκειται για την εκδοχή του Γερμανού δημοσιογράφου που δημοσιεύεται σήμερα στη FAZ και αναδημοσιεύει το protagon στην αγγλική μετάφραση που επιμελήθηκε ο ίδιος ο δημοσιογράφος. Ο δημοσιογράφος παραθέτει τον απομαγνητοφωνημένο διάλογο που είχε με τον Αλέξη Τσίπρα στις 21 Ιουλίου. Η συζήτηση ξεκινάει ομαλά, περνάει από τη σχέση του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝ.ΕΛ. (ημι-φασίστες για τον δημοσιογράφο, λαϊκή Δεξιά για τον Α. Τσίπρα). Ακολουθεί ερώτηση για τη δημοσίευση στην Αυγή σκίτσων που συνδέουν τη Γερμανία με τους ναζί, με κατάληξη στα περί σημαίας.

Τίτλος του άρθρου είναι «Και αν δεν θέλεις να είσαι αδερφός μου...» - γερμανική έκφραση για τη μισαλλοδοξία. Ουσιαστικά πρόκειται για μία συνέχεια του email που έστειλε ο δημοσιογράφος προς τον ΣΥΡΙΖΑ, ισχυριζόμενος ότι στέλεχος του κόμματος του τηλεφώνησε για να τον ρωτήσει αν είχε έρθει σε επαφή με τον Αλ. Παπαχελά ή άλλους δημοσιογράφους της «Καθημερινής». Στο ίδιο email ο κ. Μάρτινς επεσήμανε ότι η αναφορά του κ. Τσίπρα στην παράδοση της σημαίας, έγινε κατά την προεκλογική του ομιλία στην Αθήνα. Οι ισχυρισμοί του κ. Μάρτενς -όπως είχαν συμπεριληφθεί στο mail του- δεν έχουν διαψευστεί από τον ΣΥΡΙΖΑ. Η Αυγή σχολίασε «Αν οι Γερμανοί δημοσιογράφοι έχουν μάθει να φέρονται έτσι στους ψοφοδεείς μνημονιακούς που μας κυβερνούν, πρέπει να μάθουν ότι αυτά στον ΣΥΡΙΖΑ δεν περνάνε.». Επίσης, έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο σύμφωνα με το οποίο ο Γερμανός δημοσιογράφος αναφέρεται, στο πλαίσιο εκδήλωσης, απαξιωτικά στις οικονομικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ.

O M. Μάρτενς είναι ξενος ανταποκριτικης απο το 1995. Οι χώρες στις οποίες δούλεψε είναι το Κιργκισταν η Ουκρανια η Ρωσσια.Μετα την 9/11 κάλυψε τον πολεμο στο Αφγανισταν πρωτα απο το Μαζαρ-ε-Σαρίφ και μετά απο την Καμπούλ.Από το 2002-2009 ήταν εγκατεστημένος στο Βελιγράδι και σήμερα είναι στην Κωνσταντινούπολη.
Μιλάει Ρωσικά,Σέρβικα,Αγγλικά και διαβάζει  Γαλλικά και Βουλγαρικά.

Εχει πάρει συνετεύξεις απο τους: Μιχαήλ Γκορμπατώφ ,Γκυντερ Γκράς(μετον οποίο συνέγραψε απο κοινού ένα βιβλίο),Βοισλαβ Κοστουνίτσα και από τους εξής Ελληνες:Κ.Μητσοτάκη, Γ.Παπανδρέου, Κ.Καραμανλη Ντορα Μπακογιάννη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ