ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 29, 2014

Έξι ώρες αγωνίας! Τι εκτιμούν οι επιτελείς στο ΥΠΕΘΑ και γιατί περιμένουν το ΝΑΒΑΡΙΝΟ

Έξι ώρες αγωνίας! Τι εκτιμούν οι επιτελείς στο ΥΠΕΘΑ και γιατί περιμένουν το ΝΑΒΑΡΙΝΟ

29.12.2014 | 10:07
Image

Έξι ώρες αγωνίας ακόμη. Τόσο υπολογίζουν οι επιτελείς του ΥΠΕΘΑ ότι θα χρειαστούν για να διασωθεί και ο τελευταίος επιβάτης του Norman Atlantic. Ελληνικά και ιταλικά ελικόπτερα μεταφέρουν διαρκώς εξαντλημένους επιβάτες σε παραπλέοντα πλοία. Με το πρώτο φως της ημέρας οι επιχειρήσεις άρχισαν γίνονται πιο γρήγορα και με μεγαλύτερη ασφάλεια σε σχέση με τις νυχτερινές πτήσεις των ελικοπτέρων οι οποίες είχαν μεγάλο ρίσκο.

Στο Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων βρίσκονται οι Αρχηγοί των Γενικών Επιτελείων οι οποίοι παρακολουθούν λεπτό προς λεπτό τις επιχειρήσεις των ελληνικών μέσων διάσωσης. Στην περιοχή πλησιάζει και η φρεγάτα ΝΑΒΑΡΙΝΟ. Η άφιξή της στο σημείο που βρίσκεται το πλοίο ίσως να επιταχύνει την διαδικασία διάσωσης. Το πληρώματα των ελληνικών φρεγατών είναι ιδιαίτερα έμπειρα σε επιχειρήσεις διάσωσης σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες και είναι βέβαιο ότι αν είχαν βρεθεί στο σημείο νωρίτερα πιθανόν όλα να είχαν τελειώσει.

Έξι ώρες αγωνίας λοιπόν ακόμη και μετά υπάρχουν πάρα πολλά ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν. Η “απραξία” των ελικοπτέρων του Λιμενικού Σώματος Dauphin για την οποία έγραψε το Onalert.gr δεν είναι το μοναδικό παράδοξο. Έγιναν πολλά άλλα . Τα οποία πρέπει να διερευνηθούν αφού σωθεί και ο τελευταίος επιβάτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ