ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Πέμπτη, Απριλίου 21, 2016

Φουλ αντεπίθεση από τους Ναυταθλητές - "12 χρόνια ο δήμος Καλλιθέας μας κοροϊδεύει"


Φουλ αντεπίθεση από τους Ναυταθλητές - "12 χρόνια ο δήμος Καλλιθέας μας κοροϊδεύει"
20Απρ
2016


Ευθύνες για την κατάσταση στη μαρίνα της Καλλιθέας αποδίδει σε όλες τις διοικήσεις του δήμου τα τελευταία 12 χρόνια ο Ναυταθλητικός Όμιλος Τζιτζιφιών-Καλλιθέας, με επιστολή-χαστούκι προς τον Πρόεδρο της Εταιρίας Ακινήτων του Δημοσίου, κ. Γεώργιο Τερζάκη, επιστολή την οποία κοινοποιεί μάλιστα και στα συναρμόδια υπουργεία Πολιτισμού, Αθλητισμού και Τουρισμού.
Ρεπορτάζ: Μάνος Μεϊμαράκης
Είναι η πρώτη φορά που με τόσο επίσημο τρόπο οι Ναυταθλητές αναφέρονται στις ευθύνες όλων των διοικήσεων του δήμου Καλλιθέας για την κατάσταση στη μαρίνα. Ειδικότερα δε αναζητούν ευθύνες για την μη εφαρμογή του νομικού πλαισίου στη μαρίνα και στην Εταιρία Ακινήτων του Δημοσίου, η οποία όπως αναφέρεται στην επιστολή, μετέθεσε τις ευθύνες της στον δήμο Καλλιθέας, αλλά και δεν άσκησε την εξουσία της ως προϊστάμενη αρχή να παρακολουθεί την εφαρμογή των συμφωνηθέντων με τον δήμο Καλλιθέας.

pant-pavlidis-001Ο Πρόεδρος του ΝΟΤΚ, κ. Παντελής Παυλίδης

Κατά το πνεύμα και το περιεχόμενο της επιστολής αυτής, το οποίο προφανώς υιοθετούν και άλλοι Όμιλοι, καθίστανται άκυρες όλες οι ενέργειες του δήμου Καλλιθέας (μηνύσεις, εξώδικα, κ.α.) που στρέφονται κατά των Ομίλων που βρίσκονται στη μαρίνα, μιας και δεν μπορεί ο δήμος Καλλιθεάς τώρα να επικαλείται την νομιμότητα όταν παρανομεί επί 12 συνεχή έτη σε σειρά ζητημάτων στη μαρίνα, κυρίως δε σε ότι αφορά την εγκατάσταση των ναυταθλητικών Ομίλων.
Ειδικώς σε ότι αφορά την προηγούμενη διοίκηση του δήμου Καλλιθέας, σύμφωνα με την επιστολή, εκείνη προέβη (προφορικώς, όπως αφήνεται να εννοηθεί] σε επιπλέον παραχωρήσεις προς τους Ομίλους χωρίς επίσης ποτέ να υπογράψει τα συμφωνητικά παραχώρησης προς αυτούς.

20160320 125737
Στιγμιότυπο από την πρόσφατη συνάντηση των Ομίλων με αντικείμενο την κοινή γραμμή πλεύσης στα ζητήματα που τους αφορούν
Ιδιαιτέρως δε σε ότι αφορά την προηγούμενη διοίκηση του δήμου, οι ναυταθλητές είναι στα κάγκελα για το γεγονός ότι ως όφειλε δεν προχώρησε με τις συμβάσεις παραχώρησης προς τους Ομίλους με αποτέλεσμα σήμερα να θεωρούνται περίπου "καταπατητές"...
Στην ίδια επιστολή του ΝΟΤΚ προς την ΕΤΑΔ, αναφέρεται επίσης ότι ούτε η νέα διοίκηση του δήμου Καλλιθέας έχει κατά νου την αξιοποίηση της μαρίνας προς όφελος των δημοτών και του Ναυταθλητισμού, αλλά αφήνει να εννοηθεί ότι στο πίσω μέρος του μυαλού της έχει την πλήρη εμπορευματοποίηση της περιοχής. Μάλιστα, αποκαλύπτει ότι ο δήμος Καλλιθέας έχει αναθέσει σε real estate [...] την μελέτη εμπορικής ανάπτυξης της μαρίνας χωρίς την έγκριση της Εταιρίας Ακινήτων του Δημοσίου.

pant-ask-sgouros-sth-marina
Στα κάγκελα οι Ναυταθλητές για τον άλλοτε συχνό επισκέπτη του εντευκτηρίου του ΝΟΤΚ στη μαρίνα, πρώην δήμαρχο Καλλιθέας, Κώστα Ασκούνη τον οποίο τώρα δείχνουν ως κύριο υπεύθυνο για τις φουρτούνες που αντιμετωπίζουν με την νέα διοίκηση του δήμου Καλλιθέας  [φωτο αρχείου kallitheaonline.gr]
Τέλος, ο ΝΟΤΚ καλεί την Εταιρία Ακινήτων του Δημοσίου να επιβάλει η ίδια την νομιμότητα την μαρίνα της 
Καλλιθέας, προειδοποιώντας μάλιστα ότι αμέσως με τη λήξη της αποχής των δικηγόρων θα κατατεθούν κι άλλες μηνύσεις κατά του δήμου Καλλιθέας.
Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι η σημερινή διοίκηση του δήμου Καλλιθέας έχει παραδεχθεί ήδη πράξεις και παραλείψεις της προηγούμενης διοίκησης του δήμου στα ζητήματα της μαρίνας. Παρόλα αυτά έπειτα από 22 μήνες ούτε η σημερινή διοίκηση έχει σημειώσει κάποια ιδιαίτερη πρόοδο, πέρα από τα εξώδικα προς τους σκαφούχους για τα τέλη ελλιμενισμού και την διακοπή της ηλεκτροδότησης στους προβλήτες. Ύστερα από 6 χρόνια ο δήμος Καλλιθέας δεν έχει τοποθετήσει ούτε τους μετρητές ηλεκτρικού ρεύματος στους προβλήτες, παρά το γεγονός ότι ιδιοκτήτες σκαφών οι οποίοι έχουν συνάψει συμβάσεις ελλιμενισμού με τον δήμο Καλλιθέας και έχουν πληρώσει για τέλη ελλιμενισμού, παροχή ηλεκτρικού ρεύματος και ύδατος...

Ακολουθεί η επιστολή του ΝΟΤΚ προς τον Πρόεδρο της Εταιρίας Ακινήτων του Δημοσίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ