ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Πέμπτη, Απριλίου 21, 2016

«Αγριοκοιτάζει» το ΝΑΤΟ από την Μεσόγειο το «Κουζνέτσοφ» - Νέα ρωσική εκτόξευση Iskander-M


http://www.prisonplanet.gr/images/Luxor/Amon_Ra/prison50309.jpg




















Το ρωσικό αεροπλανοφόρο «Ναύαρχος Κουζνέτσοφ», το οποίο αναπτύσσεται επιχειρησιακά στην περιοχή της Μεσογείου, θα αποτελέσει, κατά τα φαινόμενα, την «ναυαρχίδα» των ρωσικών δυνάμεων στην ευρύτερη περιοχή.

Όπως μεταδίδεται, το αεροπλανοφόρο δεν θα μεταφέρει μόνο τον γνωστό τύπο μαχητικών «Su-33», αλλά δύο ακόμη τύπους αεροσκαφών, τα Su-25UTG Frogfoot και τα νέα Mikoyan MiG-29K Fulcrum-D.
Αξιοσημείωτο είναι πως το μαχητικό MiG-29K είναι πολλαπλών ρόλων και αποτελεί τη ναυτική έκδοση του MiG-29M, όντας πλήρως αναβαθμισμένο και εκσυγχρονισμένο. Μπορεί δε, να αξιοποιήσει επιχειρησιακά βλήματα όλων των τύπων.
Εν τω μεταξύ, η Ρωσία φροντίζει να στέλνει μηνύματα στο ΝΑΤΟ και τις προκλητικές τους ενέργειες κατά της Ρωσίας. Έτσι έαβε χώρα νέα δοκιμαστική εκτόξευση βαλλιστικού πυραύλου από το σύστημα Iskander-M στο πεδίο βολής Kapustin Yar στην περιοχή Astrakhan.
«Ο πύραυλος, ο οποίος χρησιμοποιεί τεχνολογία μείωσης σήματος ραντάρ, δεν ανιχνεύθηκε από κανένα μέσο ηλεκτρονικού πολέμου του εχθρού και έπληξε επιτυχώς τον στόχο», ανέφεραν οι Ρώσοι.


ΠΗΓΗ


Το διαβάσαμε από το: «Αγριοκοιτάζει» το ΝΑΤΟ από την Μεσόγειο το «Κουζνέτσοφ» - Νέα ρωσική εκτόξευση Iskander-Mhttp://thesecretrealtruth.blogspot.com/2016/04/iskander-m_20.html#ixzz46ST4t7BB

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ