ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Κυριακή, Απριλίου 24, 2016

Σόιμπλε: Η Ελλάδα δεν χρειάζεται να ελαφρύνουν τα βάρη του χρέους

Σόιμπλε: Η Ελλάδα δεν χρειάζεται να ελαφρύνουν τα βάρη του χρέους

Άποψη της Αθήνας: φωτο Ria Novosti
 Υπηρεσία Rambler
Η Ελλάδα δεν χρειάζεται μείωση του χρέους και δεν ζήτησε χαλάρωση του χρέους, ενώ η τρόικα των διεθνών δανειστών της χώρας καθορίζει τους όρους για να εξασφαλιστεί ένα αποδεκτό επίπεδο του χρέους. Αυτό, όπως μεταδίδει το Bloomberg, δήλωσε στους δημοσιογράφους ο υπουργός οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε σε μια συνάντηση στο Άμστερνταμ.


Η ανάλυση  της βιωσιμότητας (του χρέους) θα καθορίσει τα μέτρα που απαιτούνται...Είμαι πεπεισμένος, ότι αυτό (το μαλάκωμα του χρέους) δεν είναι απαραίτητο", — δήλωσε ο Σόιμπλε.

Ο Σόιμπλε τόνισε, επίσης, ότι η Ελλάδα και οι πιστωτές της, 'δεν κάνουν' επανάληψη  της αντιπαράθεσης, παρόμοια με ό, τι ήταν πέρυσι. Σύμφωνα με τον ίδιο, η έγκριση από τις Ελληνικές αρχές μέτρων που θα επιτρέψουν τον προϋπολογισμό για να καταλήξουν σε πλεόνασμα 3,5 είναι  προϋπόθεση για να  είναι «πιθανός» ένας τρίτος γύρος  οικονομικής βοήθειας.

Αυτή την εβδομάδα οι ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου αυξήθηκαν  τρεις διαδοχικές ημέρες εν μέσω εικασιών σχετικά με την επικείμενη έγκριση του τρίτου γύρου της οικονομικής βοήθειας προς τη χώρα. Νωρίτερα την Παρασκευή, η ελληνική κυβέρνηση υπέβαλε στο Κοινοβούλιο σχέδιο νόμου για τη μεταρρύθμιση του συνταξιοδοτικού συστήματος και την αύξηση στους φόρους επί του εισοδήματος της μεσαίας τάξης και στους εύπορους πολίτες της χώρας.

https://rns.online/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ