ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Τετάρτη, Απριλίου 20, 2016

Πηγή: Η συριακή αντιπολίτευσης χωρίζεται σε δύο μέρη

Πηγή: Η συριακή αντιπολίτευσης χωρίζεται σε δύο μέρη

RIA NOVOSTI  MICHAIL VOSKRESANSKY Μαχητές του Αραβικού Στρατού της Συρίας και Λαϊκή Πολιτοφυλακή αποκαλούμενη  τα Γεράκια της Ερήμου
------------------------------------------

ΓΕΝΕΥΗ, 20 Απριλίου  - RIA Novosti. Η Συριακή  αντιπολίτευση  δεν μπορεί  να συμφωνήσει  σχετικά με το ζήτημα της συμμετοχής στις συνομιλίες της Γενεύης, ανέφερε στο RIA Novosti   μια πηγή κοντά στην αντιπροσωπεία της Ανώτατης Επιτροπής Διαπραγματεύσεων (WCP).


'Η αντιπολίτευση  είναι πλέον προφανές ότι έχει διασπαστεί. Η μία πλευρά πιστεύει ότι οι διαπραγματεύσεις είναι άσκοπες, θέλει να πάει πίσω και να ασκήσει  πίεση για να αλλάξει η κατάσταση στην χώρα. Το άλλο μέρος είναι έτοιμο  να προχωρήσει σε μια συμβιβαστική λύση, ακόμα και στη διάκριση των εξουσιών, συμπεριλαμβανομένης της ομάδας« Μόσχας-Κάιρου ' - είπε ο συνομιλητής  του πρακτορείου.
Ωστόσο, όπως λέει η πηγή οι δύο πλευρές συμφωνούν στην ανάγκη παραίτησης του Μπασάρ Άσαντ.

Ένας νέος γύρος  ενδοσυριακών διαπραγματεύσεων  ξεκίνησε στις 13 Απριλίου. Οι αντίπαλοι της επίσημης Δαμασκού και δεν μπορούν  να αποτελέσουν  μια ενιαία αντιπροσωπεία -  οι  νεοαφιχθείσες  στη Γενεύη τρεις ομάδες της αντιπολίτευσης  (η Επιτροπή Διαπραγματεύσεων Επικρατείας(WCP), η ομάδα «Μόσχα-Κάιρο» και η αντιπροσωπεία της  εσωτερικής συριακής αντιπολίτευσης, που σχηματίστηκε  στη βάση του 'Hmeymim').

Τη Δευτέρα, οι εκπρόσωποι της αντιπολίτευσης , δήλωσαν  την αναστολή των διαπραγματεύσεων. Ο  Επικεφαλής της επιτροπής Riad Hijab δήλωσε ότι η αντιπολίτευση δεν προτίθεται να συμβιβαστεί σε καίριες θέσεις.
Την παραμονή ο Hijab είπε ότι σκοπεύει να φύγει από τη Γενεύη στο εγγύς μέλλον.
Μέρος των  μελών  της επιτροπής, σύμφωνα με τον ίδιο, θα παραμείνουν  και θα εργαστούν  πάνω στα  "καθήκοντα" τους.

Η Δαμασκός επέκρινε έντονα τη θέση της αντιπολίτευσης .  Ο Επικεφαλής της κυβερνητικής αντιπροσωπείας, Μπασάρ Τζααφάρι, δήλωσε ότι η επιτροπή πήγε με τις οδηγίες από την  Σαουδική Αραβία και την Τουρκία. 'Η αντιπολίτευση αυτή  η (WCP)δεν είναι  ανεξάρτητη συριακή αντιπολίτευση, είναι  μια ομάδα ανθρώπων που εργάζονται για το πρόγραμμα της Σαουδικής Αραβίας και της Τουρκίας', - είπε ο ο πολιτικός είπε.



© RIA Novosti. Βιτάλι Podvitsky

http://ria.ru/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ