ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Σάββατο, Απριλίου 23, 2016

H Μέρκελ αναγνώρισε το σφάλμα της κατάστασης γύρω από τον παρουσιαστή Bemerman -

H Μέρκελ αναγνώρισε το σφάλμα της κατάστασης γύρω από τον παρουσιαστή Bemerman -

ΦΩΤΟ AFP
Rambler News Service

Η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ αναγνώρισε ότι υπέπεσε σε πλάνη για την κατάσταση γύρω από τον παρουσιαστή της  τηλεόρασης Jan Bemerman, ο οποίος διάβασε ένα ποίημα με ύβρεις για τον  τον  Πρόεδρο  της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, αναφέρουν οι τοπικές αναφορές.


“Ας το αφήσουμε πίσω, ήταν ένα λάθος”. 

Το  Βίντεο του  Ιαν Bemerman παρουσιάστηκε στο  κανάλι ZDF στις 31 Μαρτίου. Σε αυτό το κλιπ σε μια σατιρική εικόνα παρουσίασε τον  Πρόεδρο της Τουρκίας. Δύο ημέρες αργότερα, το πρόγραμμα έχει αφαιρεθεί από την βιβλιοθήκη του  καναλιού.  Στη συνέχεια, περίπου 20 άνθρωποι στράφηκαν στις αρχές επιβολής του νόμου με το αίτημα η Γερμανία να κατηγορήσει τον Bemerman  για εξύβριση των κρατικών αρχών και επίσημων  εκπροσώπων ενός ξένου κράτους.

Μετά τη προσφυγή της  Τουρκίας  σχετικά με την ανάγκη να αναλάβουν  δράση, η Άνγκελα Μέρκελ  είχε  εγκρίνει  μια έρευνα σχετικά με την Bemerman.


https://rns.online/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ