ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Πέμπτη, Απριλίου 21, 2016

Ο Σόιμπλε λέει ότι η επιτυχία του Ελληνικού σχεδίου διάσωσης είναι αβέβαιη σε μακροπρόθεσμη βάση.

Ο Σόιμπλε λέει ότι η επιτυχία του Ελληνικού σχεδίου διάσωσης είναι αβέβαιη σε μακροπρόθεσμη βάση.

φωτο matrix24 gr
(Bloomberg) - Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε είπε ότι δεν είναι σίγουρος για το η  διάσωση της  Ελλάδας  θα πετύχει, αν και υπάρχει πρόοδος σχετικά με το πιο άμεσο καθήκον της σύναψης μιας αναθεώρησης της  Ελληνικής συμμόρφωσης  με το πρόγραμμα βοήθειας  χρειάζεται όμως    να ξεκλειδώσουν περισσότερα κεφάλαια.

«Μπορούμε να το κάνουμε, δεν είμαι τόσο απαισιόδοξος, έχουμε
σημειώσει πρόοδο', δήλωσε ο Σόιμπλε κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης  στρογγυλής τραπέζης στο Βερολίνο αργά την Τετάρτη.  Η προθυμία της ελληνικής κυβέρνησης να δεχθεί βοήθεια της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την αντιμετώπιση εισροής των προσφύγων είναι λόγος για αισιοδοξία ότι η χώρα θα λάβει περισσότερες συμβουλές σε άλλους τομείς,  όπως είπε.


Ερωτηθείς κατά πόσον η διάσωση, η τρίτη στην Ελλάδα από το 2010, θα πετύχει, ο Schaeuble δήλωσε: «Δεν είμαι σίγουρος ότι θα λειτουργήσει». Επανέλαβε το επιχείρημά του ότι είναι δύσκολο για τη χώρα να ανακάμψει οικονομικά, δεδομένου ότι, ως μέλος της ζώνης του ευρώ, στερείται τη δυνατότητα υποτίμησης του νομίσματος.

Οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης πρόκειται να συζητήσουν την πρόοδο στην Ελλάδα στην ικανοποίηση των απαιτήσεων των πιστωτών σε μια συνάντηση την Παρασκευή. Σε αυτή την ομάδα,  ο Σόιμπλε έχει μεγαλύτερη επιρροή κριτικής για την  Ελλάδα  διότι η κυβέρνηση του αντιμετώπισε τον πρωθυπουργό ο Αλέξη Τσίπρα με μια επιλογή μεταξύ της οικονομικής αναμόρφωσης  ή την έξοδο από την νομισματική ένωση κατά τη διάρκεια συνομιλιών για την διάσωση της  το περασμένο έτος.


bloomberg.net. ιστορία: Alan Crawford σε acrawford6
bloomberg.net, Τόνι Czuczka, Sarah McGregor

© 2016 Bloomberg Ε.Ρ.

http://nr.news-republic.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ