ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Σάββατο, Απριλίου 23, 2016

Δράμα: 36χρονος Σύρος τραυμάτισε 25χρονο ομοεθνή του και δύο ανήλικους

maxairiΓια απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση του νόμου περί όπλων κατηγορείται 36χρονος Σύρος που δημιούργησε αιματηρό επεισόδιο, στη Δομή Φιλοξενίας που βρίσκεται στη Βιομηχανική Περιοχή Δράμας. Ειδικότερα, ο 36χρονος τραυμάτισε, με μαχαίρι, στη θωρακική χώρα, έναν 25χρονο, υπήκοο Συρίας. Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου...
τραυματίσθηκαν επίσης ένας ανήλικος, υπήκοος Συρίας (2 ετών) και μία 16χρονη ημεδαπή, η οποία βρισκόταν εκτός των κτηριακών εγκαταστάσεων φιλοξενίας, ενώ προκλήθηκαν φθορές σε ένα ιδιωτικής χρήσης επιβατηγό αυτοκίνητο.
Από την αστυνομική διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε επίσης ότι ο 25χρονος, κατά τη διάρκεια του επεισοδίου έφερε μαχαίρι, όποτε και συνελήφθη για παράβαση του νόμου περί όπλων.
Ο 25χρονος μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Δράμας, ο ανήλικος υπήκοος Σύριας διακομίσθηκε για νοσηλεία στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, ενώ η 16χρονη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Δράμας, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησε.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.
ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 23-4-2016 από directNEWS.g

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ