ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Δευτέρα, Απριλίου 25, 2016

Η πόλη της Συρίας Al-Ruhayba ενώθηκε με τη συμφωνία για κατάπαυση του πυρός



Στη Συρία με την συμφωνία κατάπαυσης του πυρός ενώθηκε ένας μεγάλος οικισμός. Αυτή είναι η πόλη του Al-Ruhayba πενήντα χιλιόμετρα βόρεια της Δαμασκού.


Η πόλη ελεγχόταν από  επτά διαφορετικές ομάδες, και τώρα μετά από μακρές διαπραγματεύσεις κατάφεραν να καταλήξουν σε συμφωνία. Ως αποτέλεσμα, ο στρατός της Συριακής Κυβέρνησης  συμπεριέλαβε στις δυνάμεις του  πάνω από πεντακόσιους στρατιώτες από τα ανόμοια τμήματα που θα συνεργαστούν μαζί για να πολεμήσουν τους τρομοκράτες.

Στις βόρειες συνοικίες της πόλης εξακολουθεί να υπάρχει ανάγκη να απωθήσουν τους μαχητές της τρομοκρατικής οργάνωσης  «Dzhebkhad-ένα-Nusra».

'Υπογραφή του παρόντος εγγράφου παρέχει εγγύηση, τουλάχιστον μικρή ελπίδα ότι σε αυτή τη γη, στον οικισμό αυτό, και στην  γύρω περιοχή , δεν θα πυροβολούν, δεν θα σκοτώνουν ο ένας τον άλλον . Η εσωτερική αλλαγή συμβαίνει ακόμα και σε εκπροσώπους των παράνομων ένοπλων ομάδων. Μετά από όλα η λογική της σκέψης και της σοφίας νίκησε », - είπε  ο εκπρόσωπος του ρωσικού κέντρου της συμφιλίωσης των συγκρουόμενων μερών Yury Zrayev.

'Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι η διαδικασία της υπογραφής της ανακωχής μεταξύ των στρατευμάτων και τη συριακή κυβέρνηση είναι υπό τη στενή επίβλεψη των Ρώσων εκπροσώπων. Είμαστε ευγνώμονες προς τη Ρωσία για το γεγονός ότι βοηθά όλους μας να διαπραγματευτούμε », - δήλωσε ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Συμφιλίωσης της  Συρίας Γιασέρ Saad Αλλάχ.

Για την υποστήριξη των τοπικών πληθυσμών, ο ρωσικός στρατός  έφερε την πόλη  ανθρωπιστική  βοήθεια  - 3,5 τόνους  συσκευασμένων  τροφίμων που μεταφέρθηκαν  με αεροπλάνο  από  τη Λατάκια. Αυτά ήταν  κονσερβοποιημένα τρόφιμα,  ρύζι, και ζυμαρικά.

Προσπαθούν  να βοηθήσουν  τους Σύρους, και οι Ρώσοι  γιατροί. Οι κινητές μονάδες υγείας  επισκέπτονται τους ασθενείς, τους  μετρούν την  πίεση, και τους παρέχουν  ορισμένα φάρμακα. Πολλά φάρμακα, τα οποία στη Συρία δεν υπάρχουν , οι γιατροί  τα μοιράζουν δωρεάν.

Όπως έγινε γνωστό,  επιπλέον 250 στρατιωτικοί αποστέλλονται από τις Ηνωμένες Πολιτείες στη Συρία.
Ενισχύονται τα στρατεύματα μετά την προσωπική απόφαση του Μπαράκ Ομπάμα.
  Σύμφωνα με αναφορές των μέσων ενημέρωσης, είναι απαραίτητο να προετοιμαστούν για την τελική επίθεση σε ένα από τα σημαντικότερα προπύργια των τρομοκρατών - την πόλη της Raqqa.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ