ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Παρασκευή, Απριλίου 29, 2016

Κατά συρροή παραβιάσεις από τουρκικά μαχητικά στο Αιγαίο


paraviaseis Aigaio 29-4-2016Τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη προχώρησαν τη Μ.Πέμπτη σε συνολικά 29 παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου σε διάφορες περιοχές του Αιγαίου. Επιπλέον, μία τετράδα τουρκικών αεροσκαφών F-16 πέταξε πάνω από τους Ανθρωποφάγους και το Μακρονήσι...
του συμπλέγματος των Φούρνων στα 2.900 πόδια.
Στο FIR Αθηνών εισήλθαν χωρίς να καταθέσουν σχέδια πτήσεως μία εξάδα και ένα ζεύγος τουρκικών αεροσκαφών, καθώς και ένα αεροσκάφος ναυτικής συνεργασίας CN-235.
Καταγράφηκαν πέντε παραβάσεις των κανόνων εναέριας κυκλοφορίας στο FIR Αθηνών, που εξελίχθηκαν σε 29 παραβιάσεις του εθνικού εναερίου χώρου στο Βορειοανατολικό, Κεντρικό και Νοτιοανατολικό Αιγαίο.
Σε όλες τις περιπτώσεις τα τουρκικά αεροσκάφη αναγνωρίσθηκαν και αναχαιτίσθηκαν από αντίστοιχα ελληνικά μαχητικά, ενώ σε μια περίπτωση η διαδικασία της αναχαίτισης εξελίχθηκε σε εμπλοκή. Δύο τουρκικά αεροσκάφη έφεραν όπλα.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 29-4-2016 από directNEWS.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ