ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Δευτέρα, Απριλίου 25, 2016

Γερμανικά ΜΜΕ μιλούν για παραίτηση του Ευκλείδη Τσακαλώτου [φωτο]


tsipras tsakalwtos 25-4-2016Γερμανικά μέσα ενημέρωσης βάλλουν κατά της κυβέρνησης αλλά και του υπουργού Οικονομικών, υποστηρίζοντας ότι ο Ευκλείδης Τσακαλώτος φέρεται να παραιτείται αν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας υποκύψει στις πιέσεις των δανειστών. Ειδικότερα, τόσο η Bild όσο και το πρακτορείο NtV σε δημοσιεύματά τους... 
μέσα στο σαββατοκύριακο αναφέρουν ότι ο Τσακαλώτος ο οποίος έχει δηλώσει ότι δεν πρόκειται να δεχθεί να ξεπεραστούν οι δικές του κόκκινες γραμμές, είναι εξοργισμένος με τις πιέσεις των δανειστών να μειωθεί το αφορολόγητο από τις 9091 στις 8181 ευρώ. Μάλιστα τα συγκεκριμένα δημοσιεύατα εμφανίζουν τον κ Τσακαλώτο αποφασισμένο να παραιτηθεί ακόμα και εν μέσω των διαπραγματέυσεων με τους δανειστές.


germanika ntv 25-4-2016
Η Βild, επίσης,  σε άλλο δημοσίευμά της ισχυρίζεται ότι η Ελλάδα ξεμένει από χρήματα και μέλη της κυβέρνησης απειλούν με παραίτηση.
«Tην ώρα που η χώρα ξεμένει από χρήματα, η πολιτική κατάσταση στη χώρα επιδεινώνεται. Ο υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας απειλεί με παραίτηση», αναφέρει και επικαλούμενη τη μεταφορά των αποθεματικών των Ταμείων στην Τράπεζα της Ελλάδος συμπληρώνει: «Ο Τσίπρας μαζεύει και το τελευταίο ευρώ. Ο Ελληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας και οι πιστωτές της χρεοκοπημένης χώρας παίζουν πόκερ εδώ και μήνες σχετικά με τις μεταρρυθμίσεις και το νέο πακέτο βοήθειας. Φαίνεται όμως ότι ο Τσίπρας εξακολουθεί να τζογάρει».
Tagesspiegel: Θα υπάρξει σίγουρα ένα  κούρεμα του Ελληνικού χρέους
Η Γερμανική εφημερίδα Tagesspiegel θεωρεί βέβαιο ότι θα γίενι κούρεμα του Ελληνικού χρέους. «Θα υπάρξει σίγουρα ένα κούρεμα του Ελληνικού χρέους» είναι ο τίτλος δημοσιεύματός της στο οποίο αναφέρει ότι «απλά δεν θα ονομαστεί έτσι, αλλά κάπως αλλιώς». Συνεχίζοντας σχολιάζει ότι η στάση της γερμανικής κυβέρνησης, η οποία αρνείται κατηγορηματικά ένα κούρεμα «είναι σωστή», και προσθέτει ότι:
«Οι διαφορές μεταξύ των δανειστών δεν είναι τόσο μεγάλες.Το καινούργιο είναι ότι, εάν η Ελλάδα θέλει να πάρει και άλλα δισεκατομμύρια από το τρίτο πακέτο βοήθειας, τότε η χώρα θα πρέπει να καταπιεί ένα ακόμα πικρό χάπι. Θα υποχρεωθεί υπό την πίεση των δανειστών να πάρει εκ των προτέρων και άλλα αυστηρά μέτρα λιτότητας. Θα πρέπει να σημειωθεί όμως ότι πρόκειται για την περίοδο μετά το 2018. Και για την πολιτική αυτό είναι ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Κανείς δεν ξέρει τι πρόκειται να συμβεί μέχρι τότε. Ωστόσο, το ελληνικό κοινοβούλιο θα πρέπει να ψηφίσει σήμερα μέτρα τα οποία θα ισχύσουν αμέσως σε μια εποχή που η οικονομία δεν πάει καλά. Αυτό δεν αρέσει σε πολλούς περήφανους βουλευτές. Απαγόρευση της γνώμης; Ναι, αλλά την ευθύνη για αυτό φέρει η Αθήνα».
germanika Tagesspiegel 25-4-2016
ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 25-4-2016 από directNEWS.g

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ