ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Σάββατο, Νοεμβρίου 26, 2016

Ετοιμάζονται για κινητοποιήσεις οι αγρότες της Κρήτης

Ετοιμάζονται για κινητοποιήσεις οι αγρότες της Κρήτης

0
 
 
0
 
 
0
 
 
0
 
 
0
 



Σε σύσκεψη για Παγκρήτιο συντονισμό της δράσης καλεί τους συνδικαλιστικούς φορείς  αγροτών και κτηνοτρόφων η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Νομού Χανίων.

«Η εμπειρία των αγώνων προηγούμενων χρόνων και ιδιαίτερα των περσινών αγωνιστικών κινητοποιήσεων μας έδειξε ότι ο οργανωμένος και συντονισμένος αγώνας, μέσα από την Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων, μπορεί να έχει αποτελέσματα και να βάλει φρένο στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, όπως και των προηγούμενων κυβερνήσεων. Η ΚΑΠ και τα Μνημόνια έχουν ως στόχο να μας ξεκληρίσουν, μέχρι να μην μείνει μικρομεσαίος αγρότης και κτηνοτρόφος στην παραγωγή», αναφέρει η ανακοίνωση σύμφωνα με το cretalive και προσθέτει:
«Μπροστά σε αυτή την κατάσταση οι μικρομεσαίοι αγρότες, κτηνοτρόφοι δεν μπορούμε να μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια. Είναι επιτακτική η ανάγκη να συντονιστούμε και σε επίπεδο Κρήτης για να μπορέσουμε να αποκρούσουμε πιο αποτελεσματικά την επίθεση που δεχόμαστε».
Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου στις 6 το απόγευμα, στο Εργατικό Κέντρο Χανίων.
Μέχρι στιγμής, από τα Χανιά συμμετέχουν στην σύσκεψη ο Κτηνοτροφικός Σύλλογος Χανίων και οι Αγροτικοί Σύλλογοι: πρώην Δήμου Αρμένων, πρώην Δήμου Βάμου, πρώην Δήμου Κρυονερίδας, Κάινας, πρώην Δήμου Μύθημνας, Αμυγδαλοκεφαλίου, Έλους, Παλαιών Ρουμάτων, Μεσκλών και Κολυμβαρίου.
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ