ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Δευτέρα, Νοεμβρίου 28, 2016

Ένας νεκρός και τεράστιες καταστροφές από το κύμα κακοκαιρίας που σαρώνει τη χώρα

kairos

0
 
 
0
 
 
0
 
 
0
 
 
0
 



Ειδήσεις|Κακοκαιρία: Το θάνατο ενός ανθρώπου προκάλεσε το σφοδρό κύμα κακοκαιρίας που χτυπάει τις τελευταίες μέρες το μεγαλύτερο τμήμα της χώρας – Στα «όριά» του το νησί της Ζακύνθου – Σοβαρά προβλήματα και στην Αττική

Νεκρός εντοπίστηκε ο 33χρονος άνδρας που αγνοούνταν από τις 23:00 το βράδυ του Σαββάτου (26/11/) στην περιοχή του Βανατού, σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής.
Ένας νεκρός και τεράστιες καταστροφές από το κύμα κακοκαιρίας που σαρώνει τη χώρα - Εικόνα 1
Σύμφωνα με πληροφορίες από τα τοπικά μέσα της Ζακύνθου, κλιμάκιο της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρας εντόπισε αργά το απόγευμα της Κυριακής (27/11) τη σορό του 33χρονου σε απόσταση τριών χιλιομέτρων, απ’ όπου είχε βρεθεί νωρίτερα το αυτοκίνητό του.
Κλειστά τα σχολεία σήμερα (28/11) στη Ζάκυνθο
Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία της Ζακύνθου με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Λευτέρη Νιοτόπουλου λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων.
Επίσης, σύμφωνα με ανακοίνωση της Περιφερειακής Ενότητας Ζακύνθου, παρακαλούνται όλοι οι κάτοικοι του νησιού να μην μετακινούνται άσκοπα, ιδιαίτερα στις περιοχές που αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα.
Τέλος, το πρωί της Δευτέρας στις 08:30 θα γίνει έκτακτη σύσκεψη στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Ζακύνθου, παρουσία του Περιφερειάρχη Θεόδωρου Γαλιατσάτου που θα έρθει εκτάκτως στο νησί για τα προβλήματα που δημιούργησε η σημερινή κακοκαιρία.
Σοβαρά προβλήματα από την κακοκαιρία στη Ζάκυνθο
Ένας νεκρός και τεράστιες καταστροφές από το κύμα κακοκαιρίας που σαρώνει τη χώρα - Εικόνα 2
Σημαντικά προβλήματα αντιμετωπίζει η Ζάκυνθος από το πρωί της Κυριακής, καθώς οι ζημιές από τις καταρρακτώδεις βροχές που έπληξαν το νησί από το βράδυ του Σαββάτου είναι μεγάλες.
Από το πρωί της Κυριακής, η πυροσβεστική υπηρεσία δέχτηκε πάνω από 50 κλήσεις για βοήθεια, ενώ έχει ενισχύσει τις δυνάμεις της με δύο οχήματα, 11 πυροσβέστες και δύο διασωστικές λέμβους.
Στην Αγία Τριάδα και την πόλη της Ζακύνθου, η Πυροσβεστική παρεμβαίνει για άντληση υδάτων από σπίτια και καταστήματα.
Επίσης, έκλεισε η επαρχιακή οδός Ζακύνθου – Κερίου στο ύψος των Αμπελοκήπων, ενώ κατολισθήσεις έγιναν στο Βασιλικό και το Γερακαρίο.
Παράλληλα, αγροτικές καλλιέργειες καταστράφηκαν στο χωριό Κυψέλη.
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ