ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Τρίτη, Μαρτίου 28, 2017

Θεσσαλονίκη: Αρνήθηκαν να πληρώσουν και έκαναν γυαλιά καρφιά μπαράκι στο κέντρο της πόλης [εικόνες]

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
Google+




Εκτός ορίων βγήκαν δύο θαμώνες σε μπαράκι στο κέντρο της πόλης της Θεσσαλονίκης όταν τους ζητήθηκε να πληρώσουν το αντίτιμο για τα ποτά που είχαν καταναλώσει.

Ειδικότερα, το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας σε μπαράκι στην οδό Σβορώνου 3 στην περιοχή της Συγγρού στη Θεσσαλονίκη. Οταν ζητήθηκε από τους δύο πελάτες οι οποίοι ήταν αραβικής καταγωγής -είχαν περιέλθει σε κατάσταση μέθης- να πληρώσουν, τότε η κατάσταση ξέφυγε.
Χάσε όλα τα περιττά κιλά με το νο1 αδυνατιστικό προιόν για το 2017Οι εργαζόμενοι τους εξήγησαν ότι θα έπρεπε να καταβάλλουν το αντίτιμο για όσα είχαν καταναλώσει, ωστόσο οι δύο άνδρες αντέδρασαν και μαινόμενοι άρχισαν να πετούν αντικείμενα στο εσωτερικό αλλά και το εξωτερικό του καταστήματος.
Πολίτης που εκείνη την ώρα βρισκόταν στο εξωτερικό του καταστήματος εισέπραξε την οργή των δύο ανδρών, αφού του επιτέθηκαν και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.
Η αστυνομία πραγματοποιεί εκτεταμένες έρευνες προκειμένου να εντοπίσει και να συλλάβει τους δύο άνδρες.


Πηγή Φωτό: Thestival.gr
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ