ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Τρίτη, Μαρτίου 27, 2018

Ο «Γκρίζος Λύκος» Μπαχτσελί επιτέθηκε στον Τσίπρα: «Ο βυθός της θάλασσας είναι γεμάτος από τους παππούδες σας»

27 Μαρτίου 2018, 11:42 | Γράψτε το σχόλιο σας

Ο «Γκρίζος Λύκος» Μπαχτσελί επιτέθηκε στον Τσίπρα: «Ο βυθός της θάλασσας είναι γεμάτος από τους παππούδες σας»

83
 
 
4
 
 
1
Google +
 
1
 
 
0
Reddit
 
0
SUpon
 
0
 
0

Μιλώντας στην κοινοβουλευτική ομάδα του ακροδεξιού κόμματός του, του Εθνικιστικού Κινήματος (MHP), πιο γνωστό ως «Γκρίζοι Λύκοι», ο Μπαχτσελί ξεπέρασε κάθε όριο προκλητικότητας σχολιάζοντας τις δηλώσεις που είχε κάνει την περασμένη Παρασκευή ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στις Βρυξέλλες, ο οποίος είπε μεταξύ άλλων ότι εάν η Τουρκία κάνει θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο θα είναι σαν να πυροβολεί τα πόδια της.
Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί είπε:
«Ο Τσίπρας νομίζει ότι το τέρμα είναι άδειο. Αυτό το άτομο στις Βρυξέλλες, χωρίς να κοκκινίσει στο πρόσωπο, δήλωσε ότι η Τουρκία θέλει θερμό επεισόδιο.
»Είπε μάλιστα ότι αν κάνει τέτοιο θα είναι σαν να πυροβολεί τα πόδια της. Είχε τέτοιο θράσος.
»Όλος ο κόσμος ξέρει πάντως ποιοι έριξαν σφαίρες εθνικής υπερηφάνειες και ο βυθός της θάλασσας είναι γεμάτος από τους παππούδες όσων μιλούν με τέτοια κενά λόγια», αναφερόμενος προφανώς στην καταστροφή της Σμύρνης και στα γυναικόπαιδα που βίαζαν, έσφαζαν και σκλάβωναν αυτή η ράτσα δειλών επιδρομέων.
Υπενθυμίζεται πως Ερντογάν και Μπαχτσελί έχουν συμφωνήσει για εκλογική συνεργασία εν όψει των προεδρικών και βουλευτικών εκλογών του 2019.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ