ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Τρίτη, Μαρτίου 06, 2018

Combat 18: Ποια είναι η οργάνωση που εξάρθρωσε η Αντιτρομοκρατική

Combat 18: Ποια είναι η οργάνωση που εξάρθρωσε η Αντιτρομοκρατική



Η ναζιστική οργάνωση "Combat 18" (ο αριθμός 18 παραπέμπει στα γράμματα Α-Η Adolf Hitler ), στην οποία αποδίδεται η ευθύνη για περίπου 30 εμπρηστικές επιθέσεις σε στέκια αναρχικών, σε καταλήψεις, ακόμη και σε κατοικίες, εξαρθρώθηκε απο την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία της ΕΛ.ΑΣ., μετά από πολύμηνη έρευνα η οποία κορυφώθηκε το πρωί με ταυτόχρονη επιχείρηση σε σπίτια στην Αττική και τα Ιωάννινα.
Συνολικά, οι αστυνομικοί έχουν κάνει έξι προσαγωγές, πολλές εκ των οποίων, αν όχι όλες θα μετατραπούν σε συλλήψεις.
Μεταξύ των 6 προσαχθέντων είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, ένας δικηγόρος περίπου 30 χρόνων κι ένας 23χρονος, στο σπίτι του οποίου βρέθηκαν κροτίδες, εμπρηστικές ύλες και μικρή ποσότητα εκρηκτικής ύλης. Μεταξύ των προσαχθέντων είναι και ένας ομογενής μας από την πρώην Σοβιετική Ένωση.
Η φασιστική οργάνωση “Combat 18” δημιουργήθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο και …απλώθηκε σε χώρες της Ευρώπης με σύνθημα το «υπονόμευσε, τρομοκράτησε, κατάστρεψε» . Στην Ελλάδα είχε εμφανισθεί προ πενταετίας, μαζί με την οργάνωση «Ανένταχτοι Μαιάνδριοι Εθνικιστές» (ΑΜΕ) και ως βασικό της στέλεχος φέρεται, σύμφωνα με πληροφορίες, γνωστός ακροδεξιός που είχε αποχωρήσει από την «Χρυσή Αυγή».
Η οργάνωση “Combat 18”, με ανάρτηση της στο διαδίκτυο, έχει αναλάβει την ευθύνη για επιθέσεις στα στέκια αναρχικών συλλογικοτήτων «Στρούγκα» και «Δίστομο», στην Νέα Φιλαδέλφεια και τον Άγιο Παντελεήμονα. Ακόμη, τα μέλη της φέρεται ότι είναι πίσω από τις επιθέσεις σε στέκια αντιεξουσιαστών στο Περιστέρι και τα Πετράλωνα, αλλά και σε σπίτια στα δυτικά προάστια.
Από τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η εν λόγω οργάνωση δεν έχει συσχετισθεί με την επίθεση στο στέκι «Φαβέλα» στον Πειραιά, κατά την οποία τραυματίστηκε η δικηγόρος της οικογένειας του Παύλου Φύσσα, το μνημείο του οποίου στο Κερατσίνι είχε βεβηλώσει μέλη της, πριν απο χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ