ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Πέμπτη, Μαρτίου 01, 2018

Πιερία: Η ανήλικη που βίαζε και εξέδιδε ο πατέρας είχε αυτοτραυματιστεί για την μπλε φάλαινα

Πιερία: Η ανήλικη που βίαζε και εξέδιδε ο πατέρας είχε αυτοτραυματιστεί για την μπλε φάλαινα


Σοκάρει η είδηση κακοποίησης ανήλικης κοπέλας στην Πιερία και μάλιστα από τον ίδιο της τον πατέρα. Μάλιστα το ανήλικο κορίτσι όπως αποκαλύφθηκε  στην εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live, το κορίτσι, ίσως σε μια προσπάθεια να βρει διέξοδο από το οικογενειακό δράμα που ζούσε, έπεσε θύμα και της «Μπλε Φάλαινας».
Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύφθηκαν στην εκπομπή, πριν από 14 μήνες η μητέρα της ανήλικης κατήγγειλε στην αστυνομία, ότι η κόρη της δεχόταν μηνύματα από κάποιον άγνωστο που της έλεγε να χαρακώσει το σώμα της, στο πλαίσιο της «Μπλε Φάλαινας» και να πάρει χάπια.
Συγκεκριμένα συνελήφθησαν τέσσερις άνδρες, κατηγορούμενοι για υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ενός ανήλικου κοριτσιού στην Πιερία.
Ακόμα μεγαλύτερη οργή προκαλεί το γεγονός ότι μεταξύ αυτών που συνελήφθησαν, σε εκτέλεση ενταλμάτων του ανακριτή Κατερίνης, είναι ο πατέρας της ανήλικης.
Το 16χρονο -σήμερα- θύμα φέρεται να υφίστατο ασελγείς πράξεις από την ηλικία των 6 ετών και επί μία 6ετία (2008-2014).
Τον περασμένο Ιανουάριο έγινε καταγγελία στην Υποδιεύθυνση Ασφάλεια Κατερίνης και ακολούθησε έρευνα που οδήγησε στη σύλληψη του 50χρονου πατέρα και τριών ακόμη ανδρών (κατά περίπτωση 58 και 60 ετών), όλοι ελληνικής καταγωγής.
Η δικογραφία περιλαμβάνει τα αδικήματα του βιασμού, της ασέλγειας και της αποπλάνησης εις βάρος ανηλίκου, όπως επίσης της σωματεμπορίας. Από τις διωκτικές Αρχές εξετάζεται εάν οι καταγγελλόμενες πράξεις συνέβαιναν με οικονομικά ανταλλάγματα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ