ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Κυριακή, Ιουνίου 24, 2018

Απόπειρα εισβολής με όχημα στο Τατόϊ - Συνελήφθη ο οδηγός

Συναγερμός σήμανε στο Τατόϊ το απόγευμα του Σαββάτου 23 Ιουνίου, όταν ένας άνδρας οδηγώντας το όχημά του έσπασε την προστατευτική μπάρα της 123 Σμηναρχίας Τεχνικής Εκπαίδευσης στην Αεροπορική βάση Δεκέλειας και εισέβαλε στο χώρο.

Οι των δυνάμεων άμυνας και φρούρησης τον ακινητοποίησαν αμέσως και ειδοποίησαν, αμέσως, την αστυνομία η οποία τον συνέλαβε.
Μέχρι στιγμής, άγνωστα παραμένουν τα αίτια της εισβολής, καθώς και το όνομα του δράση.
Το μόνο που έγινε γνωστό είναι ότι πρόκειται για έναν 28χρονο που συνελήφθη για την πράξη του και μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα Β' Αχαρνών, στο Ολυμπιακό χωριό.
Στο μεταξύ, το ΓΕΑ, σε σχετική ανακοίνωσή του αναφέρει μεταξύ άλλων: «τις απογευματινές ώρες του Σαββάτου 23 Ιουνίου 2018, Ι.Χ όχημα έσπασε την προστατευτική μπάρα στην πύλη της 123 Σμηναρχίας Τεχνικής Εκπαίδευσης/Αεροπορική Βάση Δεκελείας στο Τατόι και εισήλθε εντός αυτής. Οι δυνάμεις Άμυνας-Φρούρησης της Μονάδας άμεσα ακινητοποίησαν το όχημα, ενώ ταυτόχρονα ενημερώθηκε η Αστυνομία η οποία και συνέλαβε τον οδηγό του οχήματος και διενεργεί έρευνα για τα αίτια του συμβάντος».
ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 24-6-2018 από direct NEWS.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ