ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Δευτέρα, Ιουνίου 08, 2015

Ο επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής απέκλεισε την έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη,

Ο επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής απέκλεισε την έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη,

Η Ελλάδα είναι απίθανο να φύγει  από τη ζώνη του ευρώ - μια τέτοια δήλωση έγινε χθες  από τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Jean-Claude Juncker. Σύμφωνα με τον ίδιο, είναι  πολύ αναστατωμένος  με  τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού της Ελλάδας Αλέξη  Τσίπρα, αλλά δεν επιθυμεί  η Ελλάδα θα βγει από τον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο.


 Νωρίτερα είχε αναφερθεί ότι ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ, η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ και ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας επρόκειτο  να συναντηθούν και να συζητήσουν το πρόβλημα της πληρωμής από την Ελλάδα των  δανείων   που έλαβε το 2010 και το 2012 από τη διεθνή πιστωτικά ιδρύματα. Αυτή τη στιγμή, το δημόσιο χρέος πάνω από € 312 δισεκατομμύρια.
Ο Τσίπρας έχει επανειλημμένα δηλώσει ότι δεν συμφωνεί  με την Επιτροπή και  με τους όρους που προβάλλουν οι δανειστές για να αλλάξει την πολιτική του

http://dni24.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ