ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Πέμπτη, Ιουνίου 25, 2015

Βουλευτής της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας: Η Ελλάδα βγαίνοντας έξω από την ΕΕ θα είναι σε θέση να επιστρέψει σε 5-10 χρόνια.

Βουλευτής της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας: Η Ελλάδα βγαίνοντας έξω από την ΕΕ θα είναι σε θέση να επιστρέψει σε 5-10 χρόνια.


RIA NOVOSTI

ΒΕΡΟΛΙΝΟ, 25η Ιουνίου - RIA Novosti. Η  Ελλάδα σε περίπτωση εξόδου από την Ευρωζώνη θα είναι σε θέση να επιστρέψει σε 5-10 χρόνια, δήλωσε την Πέμπτη ζωντανά   στο τηλεοπτικό κανάλι ZDF, ο επικεφαλής της επιτροπής  για την Οικονομία  της Bundestag  Peter Ramsauer.
«Είμαι βαθύτατα πεπεισμένος ότι από οικονομική άποψη και  από την άποψη της βιομηχανίας ... το καλύτερο σενάριο για την Ελλάδα, και αυτή την άποψη την  συμμερίζεται και το κόμμα της Χριστιανικής Κοινωνικής Ένωσης, θα ήταν μια έξοδος   από το ευρώ για κάποιο χρονικό διάστημα για να αναδιαρθρώσει το δικό της νόμισμα,  να ενισχύσει τη βιομηχανία της , για  να γίνει ανταγωνιστική και σε 5-10 χρόνια, ανάλογα με το πώς θα πάει να γυρίσει  πίσω στο ευρώ ενισχυμένη, "- είπε ο Ramsauer.

http://ria.ru/



Υ.Γ. Ο κύριος Βουλευτής θέλει να μας πει να πάμε στο διπλό νόμισμα και ντρέπεται να το εκφράσει.  Σαν να μην έφταναν τα βάσανα του Ελληνικού Λαού από τις πολιτικές των δανειστών, ο καλός μας φίλος θέλει να μας φορτώσει και άλλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ