ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Δευτέρα, Ιουνίου 29, 2015

Κομισιόν: «Λάβαμε το αίτημα για παράταση, το εξετάζουν οι ηγέτες της Ευρωζώνης»


komision 28-6-2015Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έκανε επισήμως γνωστό ότι το αίτημα της Ελληνικής κυβέρνησης για παράταση του προγράμματος έχει ληφθεί και μελετάται από τους ηγέτες της Ευρωζώνης. Στο μεταξύ, έκτακτες συναντήσεις με τους πρέσβεις χωρών της Ευρώπης, και της Ασίας, των ΗΠΑ και της Ρωσίας είχε ο υπουργός...
Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, προκειμένου να τους ενημερώσει για τις τελευταίες εξελίξεις στην Ελλάδα. Οι συναντήσεις έγιναν στον απόηχο των ταξιδιωτικών οδηγιών από Γερμανία, Βρετανία και Βέλγιο για τους κάτοικους των χωρών τους οι οποίοι προγραμματίζουν διακοπές ή βρίσκονται στην Ελλάδα.
Υπενθυμίζεται, ότι και οι τρεις χώρες προειδοποιούν τους πολίτες τους για καθυστερήσεις ακόμα και στενότητα στην τροφοδότηση των ΑΤΜ και τους συμβουλεύουν να έχουν αρκετό ρευστό, αλλά και να ενημερώνονται για την κατάσταση από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ