ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Δευτέρα, Ιουνίου 22, 2015

Φονική επίθεση σε ζευγάρι στην Αμαλιάδα - Νεκρή από πυροβολισμούς 30χρονη μητέρα


pistoli 21-6-2015Μία 30χρονη γυναίκα, μητέρα τριών παιδιών, έπεσε νεκρή, ενώ ο σύζυγός της τραυματίστηκε σοβαρά, σε επεισόδιο με πυροβολισμούς, στην περιοχή της Αμαλιάδας, το απόγευμα της Κυριακής. Το αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε...
λίγο μετά τις 5:30 το απόγευμα, στην περιοχή των Τσιχλεΐκων όπου, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, λογομάχησαν δυο ζευγάρια τσιγγάνων, οι οποίοι είναι γείτονες, για λόγους που δεν έχουν γίνει γνωστοί.
Ένας άνδρας ηλικίας περίπου 35 χρόνων, έβγαλε πιστόλι και πυροβόλησε με αυτό το ζευγάρι. Οι τραυματίες παρελήφθησαν από ασθενοφόρα, αλλά η γυναίκα υπέκυψε στα τραύματά της κατά την διακομιδή της στο νοσοκομείο του Πύργου, ενώ ο σύζυγός της μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αμαλιάδας και η κατάστασή του κρίνεται σοβαρή.
Ο δράστης διέφυγε και η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό σε ολόκληρη τη γύρω περιοχή, προκειμένου να τον συλλάβει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ