ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Τετάρτη, Ιουνίου 24, 2015

Διαμαρτυρία για την υποστήριξη της Ελλάδας στην εξυπηρέτηση του χρέους με την διαγραφή του ξεκίνησε στον Λονδίνο.

Διαμαρτυρία για την υποστήριξη της Ελλάδας στην εξυπηρέτηση του χρέους με την διαγραφή του ξεκίνησε στον Λονδίνο.


SPUTNIKNEWS.COM
Μια εκστρατεία που υποστηρίζει την Ελλάδα ξεκίνησε στο κεντρικό Λονδίνο, καθώς διαδηλωτές μαζεύτηκαν στην πλατεία Τραφάλγκαρ για να υποστηρίξουν την διαγραφή του χρέους της Αθήνας στις  συνομιλίες διάσωσης τώρα που εισήλθαν στην τελική φάση.


ΜΟΣΧΑ (Sputnik) -Η  Ελλάδα αγωνίζεται να διαπραγματευτεί  τους όρους του επόμενου  πακέτου  διάσωσης με τους διεθνείς πιστωτές, πριν η τρέχουσα συμφωνία λήξει  στις 30 Ιουνίου Οφείλουν  να συναντηθούν ξανά στις Βρυξέλλες την Πέμπτη για να συζητήσουν μια τελική συμφωνία για το ελληνικό χρέος   για την  διευθέτηση της κρίσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ομάδα  WarOnWant του  Facebook, περίπου 450 άνθρωποι επρόκειτο να λάβει μέρος στην διαδήλωση.

Στην αίτηση που αναρτήθηκε  στην ιστοσελίδα των WarOnWant, οι διαδηλωτές εξ ονόματος όλων των Ευρωπαίων απαιτούν να τεθεί ένα τέλος στις πολιτικές λιτότητας »που προκαλούν αδικία και τη φτώχεια" στην Ευρώπη και σε παγκόσμιο επίπεδο και να εργαστούν σύμφωνα με τους κανόνες των Ηνωμένων Εθνών για την αντιμετώπιση των  κρίσεων δημόσιου χρέους "αμέσως , δίκαια και με σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων ».

Μέλος του Κόμματος των Πρασίνων Molly Scott Cato είχε αποφασισθεί   να εκφωνήσει ομιλία ενώπιον των διαδηλωτών.

"Εάν η ΕΕ αμφισβητεί  τη δημοκρατική βούληση του λαού, προκειμένου να καταστεί δυνατή η απληστία για  πλούτο και  δύναμη των χρηματοδοτών και των  επιχειρήσεων για να εδραιωθούν, αυτό αντιπροσωπεύει μια σοβαρή απειλή για την ίδια την αρχή της Δημοκρατίας," είπε η  Cato στην δήλωση.

Το Συνολικό δημόσιο χρέος της Ελλάδας ανέρχεται σε περίπου 350 δισεκατομμύρια δολάρια, το μεγαλύτερο μέρος των οποίων οφείλεται στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

http://sputniknews.com/e

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ