ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Τρίτη, Ιουνίου 23, 2015

Ξέσπασμα Μπουτάρη: Ο Τσίπρας είναι... μπολσεβίκος


Για κυβέρνηση "Τσαουσέσκου" με πρωθυπουργό έναν... μπολσεβίκο έκανε λόγο χθες ο Γ. Μπουτάρης, που συντάσσεται πλέον με το Ποτάμι.
ksespasma-mpoutari-o-tsipras-einai-mpolsebikos

«Ζούμε έναν εφιάλτη.
 Η κυβέρνηση θυμίζει κάτι μεταξύ Κούβας και Τσαουσέσκου», επεσήμανε ο Γιάννης Μπούταρης, χαρακτηρίζοντας παράλληλα τον Αλέξη Τσίπρα ως... Μπολσεβίκο.
 Μιλώντας αργά το βράδυ το Δευτέρας σε εκδήλωση του Ποταμιού στο Γκάζι, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης σημείωσε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ιδεοληψίες και καταστάσεις στη σκέψη του που είναι εκτός πραγματικότητας», ενώ σχολίασε σκωπτικά πως «μιλάς με ανθρώπους στα υπουργεία και νομίζεις ότι μιλάς σε καφενείο».
«Είχα ελπίδες για τον Αλ. Τσίπρα. Εν τέλει συνειδητοποιώ πως είναι μπολσεβίκος. Μεγάλωσε στην ΚΝΕ, στα αμφιθέατρα και τις διαδηλώσεις. Δεν ξέρει τι θα πει μεροκάματο», συνέχισε, ενώ χαρακτήρισε πρωτοφανές το γεγονός ότι «αλλάζει η ομάδα των διαπραγματευτών 4-5 φορές για να έρθει αύριο ο Πρωθυπουργός και να πει ''νικήσαμε γιατί υπογράψαμε μια πολιτική συμφωνία''». «Αυτοί οι άνθρωποι μας κυβερνούν;» διερωτήθηκε.
Παράλληλα ανακοίνωσε ότι συντάσσεται πλήρως με το Σταύρο Θεοδωράκη και το Ποτάμι ως "την πιο σοβαρή πολιτική ομάδα σκεπτόμενων ανθρώπων". 

Στ. Θεοδωράκης: "Πάσχουν από μετεφηβικό ζαμανφουτισμό" 

Από την πλευρά του ο επικεφαλής της Σεβαστουπόλως κατηγόρησε την κυβέρνηση για «μετεφηβικό ζαμανφουτισμό, ναρκισσισμό και διάθεση αυταρχισμού που δεν δικαιολογείται από το 36,5%», ενώ ήταν ιδιαίτερα επικριτικός για το γεγονός ότι καλλιεργεί τον διχασμό στους πολίτες «με το απολίτικο δίλημμα ή με εμάς ή με τους ξένους». 
Ο Σταύρος Θεοδωράκης σημείωσε ακόμη πως «το δίλημμα δεν είναι ευρώ ή δραχμή αλλά ευρώ ή φτώχεια, ευρώ ή μόνιμη λιτότητα» και πρόσθεσε: "ο ΣΥΡΙΖΑ υποσχέθηκε το τέλος της λιτότητας, αλλά η λιτότητα που θα φέρει, είναι μεγαλύτερη. Στηρίζουμε όμως τη συμφωνία που μας φέρνει, παρόλο που δεν είναι καλή, γιατί η ρήξη είναι καταστροφή». 
 Στη χθεσινή εκδήλωση παραβρέθηκαν και προσωπικότητες εκτός Ποταμιού, όπως οι πρώην υπουργοί Μαριέτα Γιαννάκου και Αννα Διαμαντοπούλου, ο πρόεδρος της Δράσης Θεόδωρος Σκυλακάκης, ο πρώην βουλευτής Σπύρος Βούγιας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ήταν θετικός να προσέλθει -αλλά τελικά δεν τα κατάφερε- και το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Παρασκευάς Αυγερινός. 

Στο τραπέζι με τέσσερις πρωθυπουργούς

Σημειώνεται ότι την Τετάρτη στις Βρυξέλλες, ο επικεφαλής του Ποταμιού θα συναντηθεί με τον επίτροπο Οικονομικών ΥποθέσεωνΠιερ Μοσκοβισί και τον αντιπρόεδρο της Κομισιόν Γίρκι Κατάινεν, που είναι αρμόδιος για τις επενδύσεις του πακέτου Γιούνκερ, ενώ το βράδυ, με τη μεσολάβηση του επικεφαλής των Φιλελευθέρων στο Ευρωκοινοβούλιο Γκι Φέρχοφστατ, θα παρακαθίσει σε δείπνο εργασίας με ηγέτες κομμάτων, όπως ο Αλμπερτ Ριβέρα του ισπανικού «Ποταμιού» (Θιουδαδάνος), αλλά και τέσσερις πρωθυπουργούς χωρών της ευρωζώνης: του Λουξεμβούργου Σαβιέ Μπετέλ, του Βελγίου Σαρλ Μισέλ, της Ολλανδίας Μαρκ Ρούτε και της Φινλανδίας Γιούχα Σιπίλα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ