ΕΠΊ ΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΜΑΣ ΠΊΝΟΥΝ ΤΟ ΑΊΜΑ .
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΙΑΤΡΕΊΟ ΦΑΡΜΑΚΕΊΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΥΦΊΣΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΦΆΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΌΦΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΆΓΚΗ .

Salamis fm radio

Παρασκευή, Ιουνίου 26, 2015

Τρομοκρατική επίθεση του Ισλαμικού Κράτους σε εργοστάσιο στη Γαλλία [βίντεο+φωτο]


gallia epithesi 26-6-2015Αιματηρή τρομοκρατική επίθεση πραγματοποιήθηκε σε εργοστάσιο αερίου, στη Γαλλία, στις 10:00 το πρωί της Παρασκευής (11:00 ώρα Ελλάδος). Όπως έγινε γνωστό, οι δράστες της επίθεσης εισέβαλαν με ένα αυτοκίνητο στις εγκαταστάσεις της αμερικανικής εταιρείας εταιρείας φυσικού αερίου Air Products και...
το οποίο βρίσκεται στην κοινότητα Saint-Quentin-Fallavier της νοτιοαντολικής Γαλλίαςανατίναξαν δεξαμενές αερίου.


Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα Le Dauphiné libéré, ένας άνθρωπος, ο οποίος δεν είναι υπάλληλος του εργοστασίου, βρέθηκε αποκεφαλισμένος και μια ισλαμιστική σημαία με συνθήματα του Ισλαμικού Κράτους βρέθηκε στη σκηνή. Το κεφάλι του θύματος φέρεται να βρέθηκε κρεμασμένο στο φράχτη του εργοστασίου.
«Το ακέφαλο σώμα ενός ατόμου βρέθηκε κοντά στο εργοστάσιο, αλλά δεν είναι ακόμα γνωστό αν και το σώμα μεταφέρθηκε στο σημείο ή όχι», αναφέρει η εφημερίδα στην ιστοσελίδα της, προσθέτοντας ότι «μια σημαία με αραβικές επιγραφές βρέθηκε στον χώρο».
Από την επίθεση φέρονται να έχουν τραυματιστεί άλλα δύο άτομα.
Ο Γάλλος υπουργός Εσωτερικών, Μπερνάρ Καζνέβ, μετέβη στον τόπο της επίθεσης, ενώ ο πρωθυπουργός, Μανουέλ Βάλλς, έδωσε εντολή να αυξηθούν τα μέτρα ασφαλείας σε σημεία ενδιαφέροντος γύρω από τη Λιόν.
Η επίθεση σημειώνεται έξι μήνες μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι, που άφησαν πίσω τους 17 νεκρούς.
Συνελήφθη ο δράστης - Ήταν γνωστός στις αρχές
Όπως επιβεβαίωσαν οι γαλλικές αρχές, ο δράστης της επίθεσης συνελήφθη λίγη ώρα μετά την εισβολή στο εργοστάσιο. 
Αν και δεν δόθηκαν περισσότερα στοιχεία για την ταυτότητα ή την καταγωγή του, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο δράστης είναι περίπου 30 ετών και είναι γνωστός στις γαλλικές μυστικές υπηρεσίες.
Ο υπουργός Εσωτερικών επιβεβαίωσε ότι ο άνδρας είχε τεθεί υπό παρακολούθηση από το 2006 έως το 2008, αλλά δεν είχε ποινικό μητρώο. Πρόσθεσε ότι η αστυνομία έεχει προσάγάγει και άλλα άτομα ως συνεργούς.
gallia epithesi5 26-6-2015 
gallia epithesi6 26-6-2015 
gallia epithesi7 26-6-2015 
gallia epithesi 26-6-2015 
gallia epithesi1 26-6-2015 
gallia epithesi2 26-6-2015
gallia epithesi3 26-6-2015
gallia epithesi4 26-6-2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

linkwithim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ